ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Παύλου: «Σωστή επιλογή ο Μπεν Σιμόν... έχει τρομερό υλικό η ΑΕΚ»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής

24sports team

info@24sports.com.cy

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους παραχώρησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Λάρνακας, Κούλλης Παύλου κάνοντας αναφορά στην επιστροφή του Ραν Μπεν Σιμόν στον πάγκο της ομάδας.

 Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για Μπεν Σιμόν: «Όταν ήρθε στην ΑΕΚ ξεκίνησε μια σειρά από συναντήσεις με ποδοσφαιριστές, με αθλητικό ψυχολόγο. Ήταν κάτι πολύ καινοτόμο εκείνη την στιγμή και το είδαν όλοι πολύ θετικά. Ήταν πολύ επιβλητικός και όλοι οι ποδοσφαιριστές ήταν συγκρατημένοι. Όταν αρχίσαμε να παίζουμε τα φιλικά, ήταν μια νέα εποχή για μένα. Ξεκίνησα να παίζω πολύ διαφορετικά. Ο τρόπος παιχνιδιού ήταν πολύ διαφορετικός. Ζητούσε οι ποδοσφαιριστές να παίρνουν πρωτοβουλίες, να μην φοβούνται να πάρουν την μπάλα. Ήθελε να έρχονται μέχρι το κέντρο, να μπαίνουν ενδιάμεσα των γραμμών, να συγκλίνουν ενδιάμεσα των γραμμών. Ήθελε ενεργητικό ρόλο καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Έπαιζε με το 4-3-2-1. Είχαμε κάνει εξαιρετική πορεία εκείνη τη σεζόν και το κακό ήταν ότι κάποια οικονομικά προβλήματα μας στέρησαν να τελειώσουμε ακόμη καλύτερα στη συνέχεια».

Για το ότι γνωρίζει τα κυπριακά δεδομένα: «Με το άκουσμα της πρόσληψης του Ραν Μπεν Σιμόν σκέφτηκα πως η διοίκηση ήθελε ένα προπονητή που να ξέρει τα κυπριακά δεδομένα. Τυγχάνει αποδοχής του κόσμου. Εγώ είμαι ενάντια στις επιστροφές των προπονητών, φαίνεται σε παγκόσμιο επίπεδο πως δεν πετυχαίνει. Είναι ένας προπονητής με προσωπικότητα και η ΑΕΚ χρειάζεται ένα προπονητή που μπορεί να διαχειριστεί και τους παίκτες και τον κόσμο. Για μένα τη δεδομένη στιγμή είναι σωστή επιλογή. Πάντα όμως καθρέφτης είναι το γήπεδο. Ο Ραν Μπεν Σιμόν έχει τη δική του προσωπικότητα. Είμαι περίεργος να δω πως θα συνεργαστεί με ένα Τεχνικό Διευθυντή  που έχει τη δική του φιλοσοφία. Έχει διαφορετική κουλτούρα. Είμαι περίεργος να δω το δίδυμο Μπεν Σιμόν-Ρόκα.  Να συνεργαστούν και οι δύο για το καλό της ΑΕΚ».

Για το ρόστερ: «Όταν κάτι δεν πάει καλά ο πρώτος που την πληρώνει είναι ο προπονητής. Φεύγοντας ο προπονητή η πίεση περνάει στους ποδοσφαιριστές. Την δεδομένη στιγμή μετρά το αποτέλεσμα. Μέσα από τα πλάνα είδα τον Μπεν Σιμόν να γεμίζει τετράδια. Έχει πολλά να πει στους ποδοσφαιριστές, πολλά να δώσει. Έχει τρομερό υλικό η ΑΕΚ θα πρέπει να το διαχειριστεί κατάλληλα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση