ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
21° Λευκωσία,
22 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Ομίλους Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ στην ΑΕΚ Αρένα

Η τελική απάντηση της ΟΥΕΦΑ θα δοθεί το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου

Πανίκος Κωνσταντίνου

Πανίκος Κωνσταντίνου

constantinoup@sppmedia.com

Στο ΑΕΚ Αρένα θα μπορούν να αγωνιστούν Απόλλωνας και ΑΕΛ εάν καταφέρουν να προκριθούν στους ομίλους του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ.

Η ΟΥΕΦΑ έχει προ-εγκρίνει το γήπεδο της ΑΕΚ στην κατηγορία 4 κάτι που σημαίνει που ότι θα μπορεί να διεξάγει Ευρωπαϊκούς αγώνες στη φάση των ομίλων.

Αυτή τη στιγμή Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία έχει ανάψει το πράσινο φως για τη διεξαγωγή αγώνων των ομίλων στο Γιουρόπα Λιγκ και στο Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ όχι όμως και για το Τσάμπιονς Λιγκ για το οποίο απαιτούνται ακόμη κάποιες προϋποθέσεις. Χρειάζεται να ανεγερθούν επιπλέον κατασκευές, που ουσιαστικά αυτή την περίοδο δεν ανησυχούν την ΑΕΚ και ούτε έχει λόγους να βιαστεί, αλλά μόνο αν ετοιμαστούν όλα όσα ζητά η ΟΥΕΦΑ θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει το στάδιο της για αγώνες ομίλων Τσάμπιονς Λιγκ.

Επίσης η ΟΥΕΦΑ έχει εγκρίνει την ΑΕΚ Αρένα για τη διεξαγωγή των επίσημων αγώνων της Εθνικής Κύπρου. Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η ΚΟΠ θα αγωνιστεί εκεί με εξαίρεση το παιχνίδι με τη Ρωσία. Ο λόγος είναι η μεγάλη ανταπόκριση που φαίνεται να υπάρχει από τη Ρωσική παροικία στην Κύπρο και γι’ αυτό θα προτιμηθεί το ΓΣΠ.

Η τελική έγκριση της ΟΥΕΦΑ για την ΑΕΚ Αρένα υπολογίζεται να δοθεί το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Πανίκος Κωνσταντίνου

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση