ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Όλτρα: «Σημαντικό ματς για όλη την πόλη»

Οι δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ

Δηλώσεις ενόψει του ντέρμπι με την Ανόρθωση έκανε ο προπονητής της ΑΕΚ Χοσέ Λουίς Όλτρα.

Αναλυτικά:

«Πολύ σημαντικό ματς για όλη την πόλη. Είναι ένα ντέρμπι. Πολύ σημαντικό γιατί είμαστε χαμηλά στην βαθμολογία. Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί. Η Ανόρθωση αρέσκεται στο να έχει την μπάλα στην κατοχή της. Πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ ανταγωνιστικοί».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Ο Πέρε Πονς θα είναι εκτός καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα. Όλοι οι υπόλοιποι θα είναι μαζί μας».

Για τη διακοπή: «Όλοι ήταν σημαντικοί, αλλά περισσότερο η ξεκούραση. Δουλέψαμε και στις στατικές φάσεις, αμυντικά και επιθετικά. Γενικότερα ήταν σημαντικό να δουλέψουμε σε πολλούς τομείς, αλλά και να ξεκουραστούμε σωματικά και ψυχικά».

Για το πρωτάθλημα: «Δεν κάναμε το ξεκίνημα που θέλαμε. Όλα τα παιχνίδια είναι ξεχωριστή ευκαιρία για νίκη και βελτίωση. Σε όλα πρέπει να προσπαθούμε για την νίκη. Δεν ήμασταν τόσο ανταγωνιστικοί όσο θα έπρεπε. Όλες οι ομάδες έχουν καλούς παίκτες. Θα πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί στον μέγιστο βαθμό γιατί εάν το κάνουμε μπορεί να κερδίζουμε. Αν όχι ο αντίπαλος θα παίρνει τις νίκες. Αυτό πρέπει να βελτιώσουμε».

Για το πρώτο Κυπριακό ντέρμπι στην ΑΡΕΝΑ: «Είναι ξεχωριστό και υπάρχει κίνητρο. Κίνητρο για να δώσουμε και χαρά στον κόσμο. Πολύ σημαντικό και βαθμολογικά».

Για τον κόσμο: «Πάντα μας στηρίζουν και σίγουρα θα μας στηρίξουν και αύριο. Τους ευχαριστώ. Επαναλαμβάνω για να κερδίσουμε πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί στον μέγιστο βαθμό».

Για τον Ολατούντζι: «Προσπαθώ πάντα να επιλέγω τους καλύτερους. Είναι αλήθεια πως μας κάνει πολύ δουλειά, πιέζει έχει ενέργεια. Έχει πολλά που πρέπει να βελτιώσει αλλά είμαι με όλους ευχαριστημένους. Θεωρήσαμε πως είναι η καλύτερη λύση στα προηγούμενα παιχνίδια».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

Λέδες: Ανανέωση... χθες

Λέδες: Ανανέωση... χθες

Από τους σημαντικότερους παίκτες που το συμβόλαιο του λήγει τον Μάιο του 2023
Θεόδωρος Τσιολάκης
 |  ΑΕΚ