ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Όλτρα για το μέλλον του: «Εκκρεμεί συνάντηση με τη διοίκηση»

Δηλώσεις σε ξένο μέσο από τον κόουτς της ΑΕΚ

O Χοσέ Λουίς Όλτρα παραχώρησε συνέντευξη στην ισπανική ιστοσελίδα, deporpress.com και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον κόσμο της ΑΕΚ και στο μέλλον του στην ομάδα.

Αναλυτικά:

Για τον κόσμο της ΑΕΚ: «Έχω νιώσει την αγάπη τους. Στην αρχή δεν ήξερα γιατί, είναι παθιασμένοι με το ποδόσφαιρο, κανείς δεν μου είπε τίποτα στο δρόμο. Καθώς η σεζόν προχωρούσε, ο κόσμος μου έλεγε περισσότερα πράγματα. Έτσι, το μόνο που αντιλαμβάνομαι είναι στοργή, και έχω επίσης έναν στενό χαρακτήρα. Αυτό με φέρνει πιο κοντά και ένιωσα πολύ καλά. Δεν είναι η στοργή που έχω λάβει στην Τενερίφη, κάθε φορά που μιλάω οπουδήποτε τη νιώθω πολύ μεγαλύτερη. Στην Κύπρο νιώθω μεγάλη υποστήριξη τόσο από τον σύλλογο όσο και από τους φιλάθλους από την αρχή».

Για το πως φαντάζεται το μέλλον του στην ομάδα: «Έχω μια συνάντηση με τη διοίκηση που είναι σε εκκρεμότητα, η προσδοκία μου παραμένει η ίδια, θέλω συνεχίσω να αναπτύσσομαι και να συνεχίσω να ζω αυτήν την προσωπική και επαγγελματική εμπειρία. Πάντα ήμουν ανταγωνιστικός, νικητής και στην ομάδα το αντιλαμβάνονται, οπότε τώρα θα πρέπει να κάνουμε προσπάθεια για να αναπτυχθούμε και να βελτιωθούμε. Θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε στους «16» του Κόνφερενς Λιγκ ενώ θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος. Θα ήθελα να μείνω στην ιστορία της ΑΕΚ κατακτώντας το πρωτάθλημα για πρώτη φορά στην ιστορία της, ξέροντας ότι υπάρχουν ομάδες με ψηλότερο προϋπολογισμό από τον δικό μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: Όλτρα άλλαξε το!

ΑΕΚ: Όλτρα άλλαξε το!

Ο Ισπανός τεχνικός καλείται να βρει τις λύσεις να ανατρέψει την κατάσταση
Θεόδωρος Τσιολάκης
 |  ΑΕΚ