ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Όλτρα: «Είναι τελικός για εμάς» (σχόλιο για Λέδες και Φαράζ)

Δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Χοσέ Λουίς Όλτρα ενόψει του αγώνα της ΑΕΚ στο ΓΣΠ την Κυριακή απέναντι στην Ομόνοια..

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

Για το παιχνίδι με την Ομόνοια: «Έχουμε ένα τελικό και πρέπει να πάρουμε τη νίκη. Εξαρτάται από εμάς. Πρέπει να κάνουμε σωστά πράγματα στο γήπεδο. Δεν μας ενδιαφέρουν τα άλλα αποτελέσματα στα άλλα παιχνίδια. Παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα που συγχαίρω για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Ασφαλώς θα θέλει τη νίκη γιατί είναι το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν στο γήπεδό της με τους οπαδούς της. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Να είμαστε όσο καλύτεροι γίνεται και να κερδίσουμε γιατί είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι για εμάς».

Για τις απουσίες:  «Οι απουσίες είναι ο Άλτμαν, ο Εγγλέζου, ο Τόμοβιτς, Παρασκευά και ο Ναούμ. Ο Λέδες και ο Φαράζ είναι αμφίβολοι, αύριο θα πάρουμε την απόφαση. Ο Λέδες δεν έχει προπονηθεί μέσα στη βδομάδα και θα δοκιμάσει αύριο. Ο Φαράζ προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα, δεν είναι στο 100% και αυτόν θα τον δούμε αύριο. Η τελική απόφαση θα παρθεί την Κυριακή και για τους δύο».

Για το μεγάλο κίνητρο που υπάρχει και την πίεση: «Είναι ένας τελικός που πρέπει να κερδίσουμε. Πρέπει να το δείξουμε. Πρέπει να ξεχάσουμε την πίεση. Αν δεν παίζεις με κίνητρο σε αυτό το παιχνίδι τότε δεν αξίζει να είσαι εδώ. Η πίεση είναι φυσιολογική. Κρίνεται η παρουσία στην Ευρωπή. Είναι ένας τελικός, είμαστε επαγγελματίες είναι φυσικό κατά τη διάρκεια της βδομάδας να έχεις πολλές σκέψεις όμως πρέπει όταν ξεκινήσεις το παιχνίδι να τις ξεχάσεις και να επικεντρωθείς στο παιχνίδι και στον στόχο».

Για τις ευκαιρίες που κάνει η ομάδα όμως δεν σκοράρει ανάλογα: «Δημιουργούμε ευκαιρίες όμως πρέπει να κάνουμε ακόμα περισσότερο. Πρέπει να πιστεύουμε περισσότερο. Έχει να κάνει με την αυτοπεποίθηση και το σημείο που βρίσκεται η σεζόν. Πρέπει να πάμε με θετική σκέψη και να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι. Βάζουμε τις αναλύσεις στην άκρη και σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη».

Για τη δήλωση του ότι θα πρέπει να πάρει αποφάσεις για τη νέα σεζόν με δεδομένο ότι συνεχίζει: «Πρέπει να πάρουμε καλές αποφάσεις, καλύτερες από πριν. Όμως είναι καλύτερα να μην το συζητήσουμε δημόσια τώρα. Πρώτα να το συζητήσουμε με τον τεχνικό διευθυντή και τον πρόεδρο. Να επικεντρωθούμε να πάρουμε τη νίκη την Κυριακή για να πάρουμε με το καλό το εισιτήριο για την Ευρώπη και μετά έχουμε χρόνο να συζητήσουμε».

Αν καταφέρει η ΑΕΚ να εξασφαλίσει ξανά την Ευρώπη έχοντας την εμπειρία της φετινής σεζόν, τι περισσότερο χρειάζεται την επόμενη για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις διπλές υποχρεώσεις και να μην επηρεαστεί όπως φέτος;

 «Δημόσια δεν θέλω να συζητήσω για τις αποφάσεις. Πρώτα να εξασφαλίσουμε τη θέση την Ευρώπη και μετά. Σίγουρα θα έχουμε το παράδειγμα της φετινής σεζόν. Πρέπει πρώτα να πάρουμε τη νίκη. Καταλαμβαίνω ότι οι δημοσιογράφοι θέλουν να μάθουν για το μέλλον. Ίσως είναι καλύτερα να το εξηγήσει και κάποιος άλλος, όπως π.χ ο τεχνικός διευθυντής γιατί αφορά τη νέα σεζόν. Αυτό που προέχει είναι το παιχνίδι της Κυριακής και τίποτε άλλο». 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση