ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Όλτρα: «Είναι οι ίδιοι παίκτες που έκαναν μεγάλο σερί πριν δύο μήνες»

Δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ

Πραγματοποιήθηκε η διάσκεψη Τύπου του προπονητή ΑΕΚ, Χοσέ Λουίς Όλτρα ενόψει του ντέρμπι της Δευτέρας με τον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά:

Αρχικό σχόλιο: «Πάντα το επόμενο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό στη σεζόν. Σε αυτή την περίπτωση το ντέρμπι της Δευτέρας είναι για πολλούς λόγους το πιο σημαντικό. Για την στιγμή που βρισκόμαστε, τον αντίπαλο και το στάδιο της σεζόν. Είναι ένα ξεχωριστό, ένα μεγάλο παιχνίδι. Παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα, με καλούς παίκτες και προπονητή. Μια ομάδα που κάνει πολύ καλή σεζόν και γι’ αυτό δέχθηκε μόνο τρεις ήττες. Είναι στην πρώτη θέση όχι από τύχη αλλά γιατί κάνει αρκετά πράγματα σωστά. Εμείς πρέπει να τα κάνουμε όλα σχεδόν τέλεια στο γήπεδο, να μην κάνουμε λάθη για να νικήσουμε. Όπως πάντα χρειαζόμαστε την στήριξη του κόσμου και δεν έχω αμφιβολία ότι θα την έχουμε. Έχουν απομείνει οχτώ τελικοί, ο πρώτος είναι αυτός της Δευτέρας».

Πόσο βοήθησε η διακοπή αγωνιστικά και πνευματικά;

«Ήταν σημαντική και αναγκαία η διακοπή. Χρειαζόμασταν ξεκούραση πνευματικά και σωματικά. Πρέπει να αλλάξουμε τη δυναμική μας γιατί στα πέντε τελευταία ματς έχουμε μόνο μια νίκη. Θα πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί. Ήταν ωφέλιμη η διακοπή».

Τι φταίει για τα τελευταία αποτελέσματα:

«Θέλουμε να κερδίσουμε τα οκτώ παιχνίδια που μένουν. Δεν ψάχνω δικαιολογίες. Δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί το προηγούμενο διάστημα. Η Ευρώπη μας έδωσε πολλά και κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια. Δεν μπορούσαμε να επικεντρωθούμε μόνο στα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Τα αρνητικά αποτελέσματα προέκυψαν γιατί δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί. Κοιτάζουμε την δικιά μας ομάδα. Πρέπει να παρουσιάσουμε την καλή μας εικόνα στο γήπεδο. Γιατί όχι να μην κάνουμε ξανά ένα μεγάλο σερί. Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια. Είναι οι ίδιοι παίκτες που το έκαναν αυτό πριν από δύο μήνες».

Αν είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς:

«Ναι, το είπα και πριν. Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι. Είναι πολύ ξεχωριστό παιχνίδι, είναι το πιο κρίσιμο μέχρι το επόμενο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση