ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ντέρμπι... ανέπαφων εστίων

Οι δύο ομάδες μοιράζονται την κορυφή στα cleen sheet

Η ΑΕΚ υποδέχεται το ΑΠΟΕΛ το απόγευμα του Σαββάτου(17:00) στο «Αρένα» για το ντέρμπι της αγωνιστικής αλλά και της κορυφής. Η ομάδα της Λάρνακας θα προσπαθήσει να διευρύνει την διαφορά της απο τον αντίπαλο της αλλά και να κρατηθεί στην κορυφή, ενώ απο την άλλη η ομάδα της Λευκωσίας με νίκη θα προσπεράσει την ΑΕΚ και θα ανεβεί στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μόνο τυχαιές δεν μπορείς να χαρακτηρίσεις τις μέχρι στιγμής πορείες των δύο ομάδων καθώς είναι οι πιο σταθερές του πρωταθλήματος. Το ντέρμπι του Σαββάτου μπορεί στο τέλος να έχει νικητή και ηττημένο αλλά σίγουρα είναι ακόμη νωρίς να εξάγεις συμπεράσματα για το ποια ομάδα θα «κόψει» το νήμα.

Παρ' όλα αυτά μια νίκη σε ένα παιχνίδι σαν αυτό, δίνει αυτοπεποίθηση αλλά και γόητρο ενόψει συνέχειας. Οι πιθανότητες νίκης για τις δύο ομάδες είναι μοιρασμένες και συνήθως αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. 

Ένα εκπληκτικό στατιστικό που μοιράζονται την κορυφή οι δύο ομάδες είναι τα cleen sheet. Σε 20 αγωνιστικές οι δύο ομάδες κατάφεραν να κρατήσουν ανέπαφες τις εστίες τους 12 φορές. Δηλαδή το 60% των αγώνων τους στο κυπριακό πρωτάθλημα δεν δέχθηκαν γκολ. 

Αυτό που απομένει να δούμε στο τέλος του ντέρμπι του Σαββάτου είναι ποια ομάδα θα είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα αλλά και στην κορυφή των ομάδων με τα περισσότερα cleen sheet!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση