ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μπεν Σιμόν: «Βρήκαμε λύσεις και όχι δικαιολογίες»

Οι δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ

Διαβάστε τι δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με την Πάφο ο προπονητής της ΑΕΚ, Ραν Μπεν Σιμόν.

Αναλυτικά:

«Είναι μεγάλη νίκη αυτή που πέτυχαμε σήμερα. Οι παίκτες μου υπέφεραν. Όταν δεν ξεκινάς σωστά το παιχνίδι είναι σημαντικό να βρίσκεις λύσεις και όχι δικαιολογίες. Αυτό κάναμε. Σε κάποια παιχνίδια πρέπει να είσαι ουσιαστικός. Έχω απολυτό σεβασμό στους ποδοσφαιριστές μου».

Τι άλλαξε τόσο πολύ στην ομάδα της ΑΕΚ: «Να κάνουμε όλους τους παίκτες συνολικά ανασταλτικά καλύτερους. Το είδατε στα τελευταία λεπτά.  Δεν θέλω να πω περισσότερα. Είδαμε τα παιχνίδια της Πάφου ομάδα που έκανε ένα από τα καλύτερα της παιχνίδια. Καταφέραμε ένα κερδίσουμε το παιχνίδι δύσκολα. Είναι ο σωστός συνδυασμός να μπορούν όλοι να προσφέρουν»

Για τις αλλαγές που χρησιμοποιά και σκοράρουν όπως στο τελευταίο παιχνίδι: «Θέλω να πω δυο πράγματα για να δείτε την ποιότητα της ομάδας. Κάποιοι παίκτες δεν έπαιξαν καθόλου. Ήταν επίσης σημαντικοί παίκτες (Τρίσκο- Λόπες). Χρησιμοποιώ τους καλύτερους παίκτες που θεωρώ θα βοηθήσουν. Σήμερα είχαν κίνητρο. Όλοι συνεισφέρουν  Είδατε τους παίκτες που έτρεξαν μέσα για να πανηγυρίσουν. Γιαυτό υπάρχουν οι αλλαγές. Προσπαθούμε όλοι να είναι σε καλή κατάσταση».

Για το θέμα της μεταγραφικής περιόδου: «Είναι πολύ δύσκολο να βρεις κάποιο παίκτη που θες τώρα. Συνεχώς αναλύουμε και συζητάμε. Θέλουμε να κρατήσουμε τις σωστές ισορροπίες. Εμπιστεύομαι τον Τεχνικό Διευθυντή. Θα κάνουμε αλλαγή μόνο αν το χρειαζόμαστε».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση