ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λευκαρίτης: «Στην Αρένα όποιος μπαίνει να ξέρει πως θα χάσει!»

Τι λείπει για να έρθει το πρωτάθλημα

Στο AEK LARNACA TV έκανε πρεμιέρα η νέα εκπομπή «Ρετρό» και ποιος άλλος θα έκανε ποδαρικό από το Ντίνο Λευκαρίτη, πρώτο πρόεδρο του σωματείου το 1994 όταν και ιδρύθηκε.

Στις αναφορές του, στάθηκε στην Αρένα που χρειάζεται να γεμίζει και να φέρνει νίκες στην ομάδα αλλά και στην αλλαγή νοοτροπίας που χρειάζεται στον κόσμο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Χρειάζεται υπομονή. Το γήπεδο πρέπει να γεμίζει. Όποιος μπαίνει στην ΑΡΕΝΑ πρέπει να ξέρει ότι θα χάσει και όχι να πάρει βαθμό. Ο μόνος τρόπος είναι να έχεις κόσμο που θα φωνάζει. Να σταματήσουν οι δικαιολογίες για την κάρτα φιλάθλου. Είναι η νομοθεσία. Θεωρώ ότι από τη στιγμή που πάρθηκε μια απόφαση κατά της βίας, πρέπει να αγκαλιάσουμε την ομάδα μας εμείς. Στο μπάσκετ όταν παίζαμε με τον Κεραυνό πριν δύο χρόνια, δεν είχα δει ξανά τέτοιο κόσμο. Πρέπει να πηγαίνει και στο ποδόσφαιρο. Με τον Άρη στο πρώτο μας ματς στην ΑΡΕΝΑ είχαμε σχεδόν sold out. Πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία μας με την καφετέρια και το να βλέπουμε τρία ματς την ίδια ώρα».

Από πλευράς του ο Ηλίας Πιτσιλλίδης αναφέρθηκε στο γεγονός πως η ομάδα ωρίμασε και πλέον διεκδικεί πρωταθλήματα:

«Νομίζω ότι ωριμάσαμε σαν ομάδα. Είμαστε κοντά στο πρωτάθλημα, ήταν θέμα νοοτροπίας, τα είπε και ο Ντίνος. Φτάσαμε στο σημείο να το διεκδικούμε, οι οπαδοί θέλουν τον τίτλο και είναι έντονη η επιθυμία. Η ομάδα ωρίμασε. Η τηλεόραση έπαιξε τον ρόλο της και η κάρτα φιλάθλου που χρησιμοποιείται σαν δικαιολογία. Συμφωνώ επίσης με τον Ντίνο πως η προσέλευση του κόσμου είναι απαραίτητη».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση