ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κάσες: «Μου αρέσει η σύγκριση με τον Λαρένα, αλλά…»

«Για μένα δεν αποτελεί πίεση, αλλά πρόκληση να είμαι καλός, να αποδίδω και να βοηθώ την ομάδα», δήλωσε ο Ισπανός μέσος.

Τους παίκτες της ΑΕΚ στην συνέντευξη τύπου εκπροσώπησε ο Νάτσο Κάσες, με τον Ισπανό μέσο να τονίζει για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:

«Για μένα είναι μία ομάδα ιδιαίτερα αθλητική. Είναι δύσκολη ομάδα, παίζουμε εκτός έδρας και έχουμε μεγάλο σεβασμό στον Ολυμπιακό.

Το περασμένο παιχνίδι ήταν πολύ διαφορετικό. Τα πρώτα 20 λεπτά ήμασταν πολύ καλύτεροι από την Ομόνοια. Χάσαμε το πέναλτι, είχαμε τρεις συνεχόμενες ευκαιρίες. Αν σκοράραμε σε εκείνες τις δυο φάσεις τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Η Ομόνοια είναι πολύ καλή ομάδα και στο τέλος η ισοπαλία θεωρώ ότι ήταν δίκαιη μιας και ήταν ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες.

Κάθε χρόνο είναι δύσκολο γιατί η ομάδα αλλάζει αρκετά. Αλλά έχουμε τον ίδιο προπονητή κα διατηρούμε την ίδια φιλοσοφία. Οι περισσότεροι παίκτες είμαστε στην ομάδα με τον ίδιο προπονητή αρκετό καιρό. Προσπαθούμε να μιλήσουμε στους νέους παίκτες και να τους βοηθήσουμε.

Είναι δύσκολοι αντίπαλοι τέτοιου είδους ομάδες για μας. Αλλά με το δικό μας ποδόσφαιρο μπορούμε να κερδίσουμε. Τώρα στην Κύπρο είναι πολύ καλό το επίπεδο σε όλες τις ομάδες. Ήρθαν πολύ καλοί παίκτες σε όλες τις ομάδες. Τον Ολυμπιακό, τον Εθνικό Άχνας, την Πάφο που έχουμε ήδη αγωνιστεί κτλ. Εμείς διατηρούμε την ίδια φιλοσοφία. Ήμασταν πέρσι στη δεύτερη θέση και θέλουμε να κάνουμε μία καλή σεζόν και να πάμε καλά.

Δεν μπορώ να πω ότι είναι σωστό να αναφέρεται η λέξη πίεση. Ο Larena ήταν θρύλος εδώ και όλοι το έβλεπαν, ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Αλλά είμαστε διαφορετικοί παίκτες, σε διαφορετικές στιγμές. Μου αρέσει που κάνετε αυτή την σύγκριση αλλά είμαστε διαφορετικοί παίκτες. Είμαστε και πολύ καλοί φίλοι. Για μένα δεν αποτελεί πίεση, αλλά πρόκληση να είμαι καλός, να αποδίδω και να βοηθώ την ομάδα», δήλωσε ο Ισπανός μέσος.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X