ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Καρίγιο: «Χρειαζόμαστε χρόνο, κι εγώ και η ομάδα»

Τι είπε γαι το παιχνίδι που έρχεται

Συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της ομάδας του απέναντι στην ΕΝΠ για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος παραχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης (1/10) ο προπονητής της ΑΕΚ, Ζοάν Καρίγιο.

Aναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός:

Για το παιχνίδι με την ΕΝΠ: «Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι μια δυνατή ομάδα, αναπτύσσεται με ταχύτητα, με μια ατομική ενέργεια μπορεί να κάνει κάτι καλό. Το γεγονός πως έχει μηδέν βαθμούς, την κάνει ακόμη πιο επικίνδυνη. Γενικότερα σε εκείνο το γήπεδο αντιμετωπίζουμε προβλήματα. Εμείς έχουμε κάνει καλή δουλειά, σεβόμαστε τον αντίπαλο, όμως δουλέψαμε για να πάρουμε το τρίποντο. Έχω γενικότερα καλό προαίσθημα και έχω την ελπίδα πως θα τα καταφέρουμε».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Κάσες και Πλάνας δεν προλαβαίνουν. Οι υπόλοιποι είναι εντάξει αλλά θα δούμε και στην σημερινή προπόνηση».

Για τις εμφανίσεις της ΑΕΚ: «Πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα, η ομάδα και εγώ χρειαζόμαστε χρόνο. Είμαι χαρούμενος για την απόδοση των παικτών. Στο ντέρμπι με την ΑΕΛ δεν είχαμε τον έλεγχο. Χρειάζονται χρόνο οι παίκτες για να εμπεδώσουν την φιλοσοφία μου. Όσον αφορά στις αλλαγές, θα κάνω μια αναγκαστικά αύριο, λόγω της απουσίας του Κάσες. Είναι καλή πρόκληση το αυριανό ματς, είμαστε η ΑΕΚ, ξέρουμε τις δυσκολίες όμως πάμε για το τρίποντο και για να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Για τους τομείς που χρήζουν βελτίωσης: «Δεν είναι μόνο ένα στοιχείο. Είναι αρκετά. Ας μην ξεχνάμε πως σε αυτό το μικρό διάστημα αλλάξαμε μεθοδολογία και φιλοσοφία. Προσπαθούμε καθημερινά να αλλάξουμε την φυσική κατάσταση, την φιλοσοφία και την ψυχολογία. Χρειάζονται αρκετά ακόμη. Το πιο σημαντικό είναι η ανταπόκριση που είδαμε. Αυτό πρέπει να κρατήσουμε».

Για την παρουσία της ομάδας με την ΑΕΛ: «Σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερες ευκαιρίες. Όμως δημιουργήσαμε κάποιες. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να μην χάνουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, αυτό πρέπει να δουλέψουμε».

Για τα στοιχεία που ξεχωρίζουν στο παιχνίδι της ΕΝΠ: «Ξεχώρισα κάποιους παίκτες που μπορούν να κάνουν την ζημιά. Διαθέτει γρήγορους παίκτες. Περιμένω ένα παιχνίδι που δεν θα πάρουν ρίσκο, αλλά θα μας περιμένουν να κάνουμε εμείς το λάθος. Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

Ρεσιτάλ των...άσων

Ρεσιτάλ των...άσων

Σισκόφσκι και Μολ...κατέβασαν ρολά και έδωσαν από ένα βαθμό
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΔΟΞΑ