ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κανέδα: «Πιο δύσκολο το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα» (vid)

Οι δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ

Δηλώσεις ενόψει του αγώνα που ακολουθεί κόντρα στην Καρμιώτισσα έκανε ο προπονητής της ΑΕΚ, Νταβίντ Κανέδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα: «Θα είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι, δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι εύκολο. Η Καρμιώτισσα έκανε δυο πολύ καλές εμφανίσεις και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Η Καρμιώτισσα έπαιξε πολύ καλά, σαν ομάδα στα πρώτα δυο παιχνίδια. Είναι μια τακτοποιημένη ομάδα. Πρέπει κάθε παίκτης να είναι συγκεντρωμένος. Αν όχι, θα είναι πολύ δύσκολο να κερδίσουμε».

Για τον Τρισκόφσκι: «Ο Τρισκόφσκι αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα. Έχουμε λίγο χρόνο για να το ξεπεράσει, θα δούμε αν είναι έτοιμος».

Για την κατάσταση των διεθνών: «Ο Σπιρόφσκι είναι τυχερός γιατί έπαιξε. Είναι διαφορετικό να παίζεις από το να κάνεις προπονήσεις. Ανησυχώ περισσότερο για Ματίας που έπαιξε λίγο και για Τρισκόφσκι που έχει το πρόβλημα».

Για τις διαφορές που θα έχει το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα σε σχέση με αυτό κόντρα στον ΑΠΟΕΛ: «Όπως είπα και πριν, αυτό με την Καρμιώτισσα είναι το πιο δύσκολο. Θα είναι διαφορετικό από εκείνο με το ΑΠΟΕΛ. Διαφορετικοί παίκτες, διαφορετική κατάσταση, διαφορετικό γήπεδο. Εγώ δεν καταλαβαίνω τι πάει να πει εύκολο παιχνίδι».

Για την ενίσχυση: «Τώρα κοιτάζουμε για παίκτες για τον κατάλογο Β, εκεί έχουμε την δυνατότητα. Αλλά είμαστε πλήρεις. Έχουμε στα αποδυτήρια τους παίκτες για τα επόμενα παιχνίδια και σε αυτούς επικεντρωνόμαστε γιατί αυτοί είναι οι καλύτεροι. Για το μέλλον θα δούμε».

Για τους στόχους της ομάδας στο πρωτάθλημα: «Δεν έχω στόχους στο πρωτάθλημα. Στόχος πάντα είναι η νίκη στο επόμενο παιχνίδι».

Για τις αποχωρήσεις: «Υπάρχουν 2-3 ποδοσφαιριστές που πρέπει να βρούμε τον τρόπο να αποχωρήσουν από την ομάδα, αλλιώς θα πρέπει να τους κρατήσουμε και να προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο από αυτούς».

Για τις καιρικές συνθήκες: «Εδώ είναι πολύ δύσκολο να κρατήσεις συνεχώς τον ρυθμό με τις θερμοκρασίες που επικρατούν αυτές τις μέρες. Κάποιες φορές δεν είναι τόσο καλό να προσπαθείς συνεχώς να πιέζεις, ίσως είναι καλύτερα να αφήσεις τον αντίπαλο να έχει την κατοχή».

Για τον τρόπο που παίζει η ομάδα του: «Μου αρέσει να παίζουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για κάθε αντίπαλο. Δεν θέλω να παίζουμε με οποιοδήποτε τρόπο που να θεωρείται καλός από τις εφημερίδες. Παίζουμε με τον τρόπο που πρέπει για να κερδίζουμε. Σίγουρα είμαστε πολύ χαρούμενοι με την εμφάνιση απέναντι στο ΑΠΟΕΛ αλλά κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X