ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ηλίας: «Ηρεμία για μια νέα αρχή»

Δηλώσεις για Πάφο και συνέχεια

Ο Ηλίας Χαραλάμπους είναι ο άνθρωπος που θα έχει την ευθύνη της προετοιμασίας και της καθοδήγησης από τον πάγκο στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Πάφος FC μετά την αποχώρηση του Ιμανόλ Ιδιάκεθ και σε συνέντευξη Τύπου ενόψει του παιχνιδιού της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, μίλησε για την κρισιμότητα της αναμέτρησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του υπηρεσιακού προπονητή της ΑΕΚ:

Για το παιχνίδι με την Πάφο: «Καταρχάς θελω να ευχαριστήσω όλο το προπονητικό τιμ αλλά και τον Μουρίγιο γιατί με αυτούς είχαμε πολλές επιτυχίες και τους εύχομαι ότι καλύτερο. Δεν είχαμε πολλές μέρες να δουλέψουμε αλλά οι ποδοσφαιριστές δείχνουν έτοιμοι. Αντιλαμβάνονται όλοι την κρισιμότητα του αγώνα, δεν υπάρχει οτιδήποτε άλλo στο μυαλό μας εκτός από τη νίκη. Μια νίκη θα φέρει ηρεμία στην ομάδα και να γίνει μια νέα αρχή. Σίγουρα όταν κάνεις τρεις συνεχόμενες ήττες, κάτι δεν κάνεις σωστά».

Για το μέλλον: «Το μόνο που έχουμε στο μυαλό μας είναι το παιχνίδι του Σαββάτου που πάμε να κερδίσουμε, μόνο το παιχνίδι αυτό, δεν βλέπω παρακάτω».

Για το πώς θα ανατραπεί η κατάσταση: «Είχα αρκετές τέτοιες εμπειρίες στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Χρειαζόμαστε ηρεμία, οι παίκτες θέλουν βοήθεια στην ψυχολογία και καλές εμφανίσεις. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση με ηρεμία».

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Μικέλ Γκονσάλες, που ανέφερε τα εξής:

Πρώτα από όλα θελω να ευχαριστήσω όλο το προηγούμενο προπονητικό τιμ αλλά και τον Μουρίγιο. Ήταν απόλυτα επαγγελματίες αλλά γνωρίζουμε ποια είναι τα δεδομένα στο ποδόσφαιρο. Τώρα έχουμε στο μυαλό μας μόνο στον αγώνα με την Πάφο. Δεν μας απασχολεί κάτι αλλο, δουλέψαμε και είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με την Πάφο».

Χάσαμε τα τρία τελευταία παιχνίδι αλλά δεν έχουμε την επιλογή να απογοητευτούμε και να μείνουμε στης ήττες. Σε δύο μέρες έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι με την Πάφο και πρέπει να κερδίσουμε. Σίγουρα δεν κάνουμε την καλύτερη σεζόν μέχρι τώρα. Πιστεύω στη δουλειά που γίνεται στην ομαδα, ομως μέχρι τώρα δεν κάναμε όσα έπρεπε».

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

Ρεσιτάλ των...άσων

Ρεσιτάλ των...άσων

Σισκόφσκι και Μολ...κατέβασαν ρολά και έδωσαν από ένα βαθμό
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΔΟΞΑ