ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ηλίας: «Γνωρίζουμε ότι τα περιθώρια στενεύουν»

Συνέντευξη Τύπου ενόψει ΑΕΛ

Συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την ΑΕΛ παραχώρησε ο Ηλίας Χαραλάμπους και ο Τζόζεφ Κίβενι.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν: 

Για τη μάχη της εξάδας: «Ασχολούμαστε με το επόμενο παιχνίδι και μόνο. Δεν βλέπουμε πολύ μακριά, γνωρίζουμε ότι τα περιθώρια στενεύουν. Πρέπει να συγκεντρωθούμε για το Σάββατο και τίποτα άλλο. Σημασία έχει να κερδίζουμε».

Για τα μεταγραφικά: «Δεν μπορούμε να πούμε πόσες συνολικά κινήσεις θα γίνουν. Αυτό που επείγει είναι το παιχνίδι του Σαββάτου. Θα μιλήσουμε με τον τεχνικό διευθυντή και θα το δούμε από εβδομάδας ξανά».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ: «Αντιμετωπίζουμε την ΑΕΛ σε δύσκολο παιχνίδι, με καλό αντίπαλο. Έχουν ίδιο κορμό και τα τελευταία ματς έχουν δείξει πόσο καλοί είναι. Έχουμε στόχο τη νίκη και τους 3 βαθμούς και αυτό θα επιδιώξουμε και το Σάββατο, όλοι ανυπομονούν για το παιχνίδι και πιστεύω είμαστε έτοιμοι. Ένα τρίποντο θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια να πάρουμε ψυχολογία».

Για την προσπάθεια βελτίωσης της αγωνιστικής εικόνας: «Εμείς προσπαθούμε μέσα από τη δουλειά μας να διορθώσουμε μερικά πράγματα, έχω μία φιλοσοφία και ένα τρόπο που μου αρέσει να προπονώ την ομάδα, νιώθω ότι οι ποδοσφαιριστές είναι ευχαριστημένοι από τη δουλειά που κάνουμε. Όλοι όμως κρίνονται από το αποτέλεσμα».

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Τζόζεφ Κίβενι που είπε τα εξής:

Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ: «Είναι μεγάλο παιχνίδι για εμάς το Σάββατο αυτό με την ΑΕΛ, ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα μας να μπορέσουμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς για να επιστρέψουμε στην πρώτη εξάδα. Θέλουμε την υποστήριξη των φιλάθλων μας στις δύσκολες στιγμές. Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά και ανυπομονούμε για το παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΛ».

Για τη ζωή στην Κύπρο: «Το απολαμβάνω, είναι καλό μερος και από την πρώτη στιγμή έχω τη βοήθεια όλων. Προσπαθώ να βελτιωθώ και μέσα από τις συμπαίκτες μου από τις εμπειρίες που κουβαλάνε».

Για τη συνεργασία με τον Ηλία Χαραλάμπους: «Είναι κάτι που απολαμβάνω να τον έχω προπονητή. Ήταν όμως στο επιτελείο από την πρώτη στιγμή, μου αρέσει η δουλειά του στις προπονήσεις και η ένταση που έχει. Έχει επαφή με τους ποδοσφαιριστές, μας βοηθά πνευματικά σε αυτό το επίπεδο και μου αρέσει αυτό στον Ηλία».

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X