ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ηλίας: «Δεν είναι δικαιολογία για τον αποκλεισμό οι απουσίες»

Τι είπε για ΑΕΛ και Νέα Σαλαμίνα

Συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα παραχώρησε ο Ηλίας Χαραλάμπους.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της ΑΕΚ:

Για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα: «Έχουμε μπροστά μας άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι με ένα πολύ καλό αντίπαλο, τη Νέα Σαλαμίνα. Είδαμε τη Νέα Σαλαμίνα στους τελευταίους αγώνες και βλέπουμε μία πολύ καλή ομάδα στο γήπεδο. Την είδαμε και κόντρα στην Ανόρθωση, έδειξε ότι έχει δυνατότητες. Μοναδικός στόχος για εμάς όμως είναι οι τρεις βαθμοί, έτσι ώστε να βρεθούμε όσο πιο ψηλά γίνεται στην βαθμολογία».

Για τον στόχο πλέον της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα: «Θα σας το λέω κάθε εβδομάδα. Να βλέπουμε τον επόμενο αντίπαλο. Κανείς δεν γνωρίζει που μπορεί να τελειώσει αυτή η χρονιά. Εμείς αυτό που κάνουμε είναι να βλέπουμε τον επόμενο αντίπαλο και τώρα παίζουμε με τη Νέα Σαλαμίνα. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι διαφορετικό».

Για τον αποκλεισμό από το κύπελλο: «Έχει τελειώσει το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Και συνάμα το κύπελλο για εμάς. Πάντα προσπαθούμε να δούμε τι δεν πήγε καλά, και προσπαθούμε να το βελτιώσουμε. Δεν μου αρέσει να βρίσκω δικαιολογίες. Δεν είμαι άνθρωπος των δικαιολογιών, εγώ προσπαθώ να βελτιώνω το πρόβλημα. Δεν θα κάτσω να βρω δικαιολογίες. Πρέπει να βελτιωνόμαστε μέσα από τα λάθη μας».

Για το αν έφταιξαν και οι απουσίες σε κάποια παιχνίδια: «Όπως σας είπα δεν μου αρέσει να βρίσκω δικαιολογίες. Έχουμε μεγάλο ρόστερ. Πιστεύουμε στους παίκτες και κάθε εβδομάδα προσπαθούμε να έχουμε την καλύτερη δυνατή 11άδα».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα εν όψει του αγώνα της Κυριακής: «Σάστρε και Τέτε εκτός, ο Πλάνας είναι τιμωρημένος, ο Ακοράν είναι εξαιρετικά αμφίβολος».

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Απόστολος Γιάννου, που ανέφερε τα εξής: 

«Στόχος είναι να βγούμε Ευρώπη. Ο μόνος στόχος που έχει μείνει μέσω πρωταθλήματος. Αυτό πρέπει να κάνουμε. Χάσαμε αυτή την ευκαιρία μέσα από το θεσμό του κυπέλλου. Πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».
«Είναι πολύ σημαντικό να το κάνουμε αυτό έτσι ώστε να σώσουμε τη χρονιά. Πιστεύω πως μπορούμε, έχουμε τις δυνατότητες. Πρέπει να ξεκινήσουμε με τη Νέα Σαλαμίνα και την ερχόμενη εβδομάδα θα δούμε τον επόμενο αντίπαλο».

Για το τι θεωρεί πως έφταιξε: «Νομίζω δεν είναι το σημείο να σκεφτούμε τι έφταιξε και τι όχι. Το πιο σημαντικό είναι να σκεφτόμαστε το κάθε επόμενο παιχνίδι».

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: Κλικς απ' την πρωινή

ΑΕΚ: Κλικς απ' την πρωινή

Ο Κανέδα βάζει τις πινελιές του ενόψει και της νέας απαιτητικής ο Κανέδα βάζει τις πινελιές του ενόψει και της νέας απαιτητικής ...
 |  ΑΕΚ
X