ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ιδιακέθ: «Δύσκολη στιγμή…»

Οι δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ

Την απογοήτευση του για την ήττα που δέχτηκε η ομάδα του εξέφρασε ο Ιμανόλ Ιδιακέθ στη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά:

«Είναι δύσκολη ήττα για εμάς. Το παιγνίδι ήταν όπως το περιμέναμε. Ελεγχαμε την μπάλα στο πρώτο μέρος αλλά και ο αντίπαλος προσπάθησε να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Δεν ήμασταν αρκετά επιθετικοί στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Μπορει να μην είχαμε ξεκάθαρες φάσεις αλλά είχαμε τις προϋποθέσεις. Στην καλύτερη μας στιγμή στο παιγνίδι δεχθήκαμε το γκολ. Δεν έχω πολλά παράπονα από την προσπάθεια των παικτών αλλά δεν είχαμε την απαιτούμενη ποιότητα για να πετύχουμε το γκολ και να πάρουμε το αποτέλεσμα. Ξ
έραμε τις δυσκολίες και όταν έρχεσαι εδώ και δεν σκοράρεις είναι αδύνατο να πάρεις την νίκη. Η Νέα Σαλαμίνα έχει βελτιωθεί πολύ. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο. Είναι δύσκολη στιγμή για όλους μας. Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι αυτή η ομάδα θα παλέψει μέχρι το τέλος. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να αντιστρεψουμε την κατάσταση».

Για το τι εννοεί ότι δεν υπήρχε η ποιότητα για να σκοράρει η ΑΕΚ: «Παίζαμε με μια ομάδα που είναι πολύ συμπαγής. Έπρεπε να βρούμε τους χώρους αλλά δεν το κάναμε. Βεβαίως έχουμε ποιότητα αλλά σήμερα δεν το δείξαμε. Δεν βρήκαμε τις λύσεις και αρκεστήκαμε στην κατοχή της μπάλας. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση. Σήμερα επέστρεψαν κάποιοι ποδοσφαιριστές. Η μοναδική μου υπόσχεση στον κόσμο είναι ότι θα παλέψουμε γι’ αυτούς».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση