ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η «συγγνώμη» του Τιάγκο στην ΑΕΚ

Η δήλωση του Βραζιλιάνου άσου στο 24sports

Ήρθε τρεις φορές στην Κύπρο, τις δύο έφυγε, στην τρίτη όμως «στέριωσε» στο νησί μας σαν και βρήκε την Ιθάκη του, πανηγυρίζοντας πρωτάθλημα και πραγματοποιώντας τα όνειρα του με τη φανέλα της Ομόνοιας. Ο λόγος για τον Τιάγκο, ο οποίος πέρασε μία δεκαετία στην Κύπρο και συνεχίζει να βρίσκεται στη χώρα μας για λογαριασμό της Κρασάβα ΕΝΥ Διγενή Ύψωνα.

Ο 36χρονος Βραζιλιάνος άσος παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο 24sports και στον Θεόδωρο Τσιολάκη, μιλώντας για όλα όσα αφορούν τον ίδιο και την καριέρα του.

Μεταξύ άλλων ζήτησε συγνώμη στην ΑΕΚ γιατί δεν βοηθήσε λόγω του σοβαρού του τραυματισμού.

Τιάγκο: «Έζησα στην Ομόνοια τα όνειρα μου - Δεν θα ξεχάσω ποτέ μου τον Λάρκου»

Το απόσπασμα:

Θα άλλαζες την απόφαση σου αν αποφάσιζες τώρα; 

«Όταν υπόγραψα στην ΑΕΚ τραυματίστηκα σοβαρά και έμεινα εκτός έξι μήνες. Αν ήμουν στην Ομόνοια με ένα χρόνο συμβόλαιο, ίσως να με έβγαζαν τον Ιανουάριο έξω από την ομάδα. Θα ήταν δύσκολα τα πράγματα. Κάποτε στο ποδόσφαιρο και στη ζωή πρέπει να παίρνεις τις ευκαιρίες και να αποφασίζεις για το καλύτερο για σένα. Το ποδόσφαιρο πάντα κάθε χρόνο είναι διαφορετικό. Πήγα στην ΑΕΚ γιατί μου έδωσαν δύο χρόνια συμβόλαιο, μετά τον τραυματισμό μου πήγα δανεικός στον Ολυμπιακό και ήταν καλή στιγμή για μένα γιατί επέστρεψα από τον τραυματισμό μου. Αλλά θέλω να πω συγνώμη στην ΑΕΚ γιατί με πήραν εκεί για να βοηθήσω και τραυματίστηκα σοβαρά. Δεν έχω να πω τίποτα αρνητικό για την ΑΕΚ. Μόνο θετικά πράγματα, ήμουν εκεί δύο χρόνια και πάντα με πλήρωναν στην ώρα μου, ακόμη και όταν ήμουν τραυματίας. Είναι εξαιρετικοί άνθρωποι εκεί, ο Τσάβι, ο Καραπατάκης και θέλω να τους πω ευχαριστώ και σε αυτούς και στον κόσμο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση