ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η Δράση «Κανένα παιδάκι χωρίς αρκουδάκι» στον αγώνα με τον Άρη

Για παιδάκια και ευάλωτες οικογένειες.

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας στηρίζει την υπέροχη Δράση «Κανένα παιδάκι χωρίς αρκουδάκι» και θα συμμετέχει στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στον αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Άρη Λεμεσού (Σάββατο 09/12, 17:00). Συμμετέχουμε όλοι σε ένα τόσο ιερό σκοπό και ενισχύουμε παιδάκια και ευάλωτες οικογένειες.

Αναλυτικά: «Το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ) σε συνεργασία με τον Συντονιστή/Εθελοντή της Δράσης «Κανένα Παιδάκι χωρίς Αρκουδάκι», κ. Γιώργο Καμπούρη, ανακοινώνουν ότι η δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2023, στις 17:00 στο γήπεδο ΑΕΚ ARENA στη Λάρνακα, στο πλαίσιο του ποδοσφαιρικού αγώνα ΑΕΚ Λάρνακας – ΑΡΗ Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, καλούνται οι φίλαθλοι να φέρουν μαζί τους λούτρινα παιχνίδια (αρκουδάκια), τα οποία θα ρίξουν στον αγωνιστικό χώρο όταν εισέλθουν οι ομάδες για την έναρξη του αγώνα.

Στη συνέχεια, θα συλλεγούν από εθελοντές και αφού απολυμανθούν και συσκευαστούν θα προσφερθούν σε παιδιά οικονομικά ευάλωτων οικογενειών μέσω εθελοντικών/μη κυβερνητικών οργανώσεων στο πλαίσιο και της εκστρατείας ‘Υιοθετήστε μια οικογένεια τα Χριστούγεννα’. Οι φίλαθλοι μπορούν να φέρουν επίσης είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα μακράς διαρκείας, παιχνίδια, κ.ά. τα οποία μπορούν να αφήσουν σε ειδικά σημεία στις εισόδους τα οποία θα δοθούν σε οικονομικά ευάλωτες οικογένειες στο πλαίσιο της εκστρατείας.

Η δράση «Κανένα Παιδάκι Χωρίς Αρκουδάκι», η οποία υλοποιείται με επιτυχία στο εξωτερικό, πραγματοποιείται για 3η χρονιά στην Κύπρο και στόχος είναι να καταστεί θεσμός για να σκορπίσει περισσότερη αγάπη και χαμόγελα ελπίδας στα παιδιά που έχουν ανάγκη». 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση