ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Φλοριάν: «Νιώθω μια χαρά, είμαι έτοιμος»

Άφησε πίσω του τους τραυματισμούς και δηλώνει σε θέση να προσφέρει

Πως είναι η προσαρμογή ενός παίκτη που αφήνει το Βελγικό πρωτάθλημα για να παίξει στο Κυπριακό; Με αφορμή τη μεταγραφή του Μαέ από την Σταντάρ Λιέγης στην ΑΕΛ, ιστοσελίδα της χώρας μίλησε με τον Φλοριάν Τολμές της ΑΕΚ και τον κάλεσε να απαντήσει.

«Η ενσωμάτωση μου στην Κύπρο ήταν πολύ εύκολη. Το προσωπικό ήταν από την Ισπανία (σημ.συν. στην οποία επίσης έπαιξε ο Φλοριάν). Ήξερα το γυμναστή και είχα δουλέψει και με το βοηθό προπονητή. Επίσης πολλοί παίκτες είναι Ισπανοί και υπάρχει οικογενειακό κλίμα στην ομάδα».

Συνέχισε δε λέγοντας πως του βγήκε από την αρχή στο νησί μας κι αυτό βοήθησε στην προσαρμογή του: «Ο πρώτος μου αγώνας ήταν κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στην έδρα του. Σκόραρα σε εκείνο το παιχνίδι και αυτό τα έκανε όλα εύκολα στη συνέχεια.

Σε ό,τι αφορά στη σύγκριση του πρωταθλήματός μας με το Βελγικό τόνισε πως οι πρώτες έξι ομάδες θα μπορούσαν να κοντράρουν τις βελγικές αλλά υπάρχει μεγάλη απόσταση από το πρώτο στο δεύτερο γκρουπ.

Για την περσινή άτυχη σεζόν του σχολίασε: «Πέρσι είχα υποστεί διπλό κάταγμα σιαγόνας και όταν επέστρεψα, δυσκολεύτηκα να βρω το ρυθμό μου».

Όσο για τη σεζόν του ως τώρα: «Ξεκίνησα καλά, νιώθω μια χαρά, αλλά ο προπονητής έκανε κάποιες επιλογές και ίσως προτιμά παίκτες με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση».

Για το μέλλον του ανέφερε: «Βλέπω το μέλλον μου εδώ στην Κύπρο. Μου αρέσει το ποδόσφαιρο εδώ, η οικογένεια μου περνά όμορφα στο νησί, αλλά τα πάντα είναι πιθανά. Ποτέ δεν ξέρεις. Δεν κλείνω την πόρτα σε κανέναν».

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

Όλα ανοιχτά...

Όλα ανοιχτά...

Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει επαναληπτικού
24sports team
 |  ΑΕΛ
X