ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τάχθηκε ενάντια στην ακύρωση της σεζόν ο Φλοριάν

Ξεκάθαρη η θέση του επιθετικού της ΑΕΚ, που έφερε παράδειγμα τη Λίβερπουλ

Την πεποίθηση ότι η ποδοσφαιρική σεζόν θα ολοκληρωθεί στο τέλος παρά τα τεκταινόμενα με τον κορωνοϊό εξέφρασε μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του ο Φλοριάν Τολμές.

Ο επιθετικός της ΑΕΚ μίλησε για το πώς περνά ο ίδιος και η οικογένειά του, ενώ τάχθηκε ενάντια στην ακύρωση της σεζόν τονίζοντας ότι θα ήταν άδικο για τις ομάδες γενικότερα και τη Λίβερπουλ ειδικότερα, που πραγματοποιεί μια σούπερ χρονιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την κατάσταση στην Κύπρο: «Είμαι στη Λάρνακα, μαζί με την γυναίκα και τις δυο κόρες μου. Προς το παρόν η κατάσταση στην Κύπρο φαίνεται ελεγχόμενη».

Για το προπονητικό του πρόγραμμα: «Κάνω προπονήσεις μόνος ναι, δυο φορές τη μέρα. Περιλαμβάνει ενδυνάμωση με πολλές ασκήσεις για τον κορμό, τα πόδια και το στήθος ώστε να είμαστε έτοιμοι σε περίπτωση που επαναρχίσει το πρωτάθλημα. Και θα κάνουμε και μια μίνι προετοιμασία για να μπορέσουμε να παίξουμε υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες».

Για τη συνέχεια: «Πιστεύω ότι όλα τα πρωταθλήματα θα επιστρέψουν και θα τελειώσει η σεζόν διαφορετικά θα είναι τεράστιο το οικονομικό πλήγμα για τους συλλόγους, τους παίκτες και την FIFA. Πιστεύω ότι τα παιχνίδια θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών για την προστασία όλων, Αλλά προς το παρόν δεν το βλέπω να γίνεται αυτό... Πιστεύω ότι τα ματς θα αρχίσουν ξανά τον Ιούνιο. Είναι απλά αυτό που πιστεύω εγώ. Εγώ συνεχίζω να φροντίζω την οικογένειά μου με διάφορες δραστηριότητες, παιχνίδια στον κήπο και διασκέδαση παρόλο που μερικές φορές σπάνε τα νεύρα μας (γέλια)».

Για το πρώτο κομμάτι της σεζόν: «Φυσικά και δεν μπορούμε να διαγράψουμε όσα έγιναν. Δεν θα ήταν φυσιολογικό για όλες αυτές τις ομάδες που πάλευαν, προπονούνταν σκληρά και έφτασαν εκεί που έφτασαν. Για παράδειγμα η φοβερή σεζόν της Λίβερπουλ δεν μπορεί να πεταχτεί στον κάλαθο έτσι απλά. Προσωπικά για μένα ήταν η χειρότερη σεζόν με τραυματισμούς και υποτροπές».

Για το μήνυμα που στέλνει στη μάχη κατά του κορωνοϊού: «Πολύ απλό: Προστατεύοντας τον εαυτό μας με απλά μέτρα, ταυτόχρονα προστατεύουμε και τους άλλους! Επομένως πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να έχουμε υπομονή και να μένουμε σπίτι. Θα κερδίσουμε τη μάχη ακόμα και αν χρειαστεί λίγος χρόνος».

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X