ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έσπασε ο… πάγος

Μετά την κίνηση του Απόλλωνα να ρωτήσει για την Αρένα

Άντρος Καραπατάκης και Νίκος Κίρζης ήταν δύο άνθρωποι που είχα άριστες σχέσεις από τα πρώτα χρόνια που γνωρίστηκαν μέσα από το χώρο του ποδοσφαίρου, όταν κλήθηκαν να ηγηθούν των ομάδων τους.

Η πολύ καλή τους σχέση είχε χαλάσει στο τέλος της σεζόν 2017-18 και από τότε υπήρχαν κάποιες αλληλοκατηγορίες, παρασκηνιακού επιπέδου, που διέρρεαν μέσα από το περιβάλλον των δύο ομάδων.

Μάλιστα, ήταν γνωστό ότι εκείνη την σεζόν ότι ο Απόλλωνας είχε αγωνιστεί στα προκριματικά του Europa League στο «ΑΕΚ Αρένα», κάτι που τον είχε βοηθήσει αρκετά για να μπει ομίλους.

Μετά το τέλος εκείνης της σεζόν, όπου προέκυψαν αυτές οι παρεξηγήσεις, η ομάδα της Λεμεσού πήρε απόφαση να μην ζητήσει καν την Αρένα από την ΑΕΚ για τους αγώνες που θα έδινε στην Ευρώπη.

Ενώ, στον τελικό του κυπέλλου το κλίμα ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν τεταμένο και δεν είναι υπερβολή να ειπωθεί ότι είχε κοπεί κάθε σημείο επαφής.

Με αποτέλεσμα ο Απόλλωνας να επιλέξει την επόμενη σεζόν (2018-19) το ΓΣΠ, καταφέρνοντας να μπει όμως ξανά στους ομίλους. Όμως, η σχέση ανάμεσα στους δύο προέδρους και γενικά των ομάδων είχαν ψυχραθεί. Και εννοούμε σε επίπεδο παραγόντων και ομάδων, όχι ανάμεσα στους φιλάθλους των δύο συλλόγων, καθώς δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό.

Η κίνηση ωστόσο του Απόλλωνα να επικοινωνήσει ξανά με την ΑΕΚ και να ρωτήσει εάν ήταν διαθέσιμη η Αρένα δείχνει ότι ο έσπασε ο… πάγος ανάμεσα στις σχέσεις των δύο ομάδων.

Φαίνεται οι συχνές επαφές που είχαν οι πρόεδροι του Big-6 κατά την διάρκεια της καραντίνας, για να αποφασίσουν για την εξέλιξη του πρωταθλήματος, λειτούργησε θετικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: Κλικς απ' την πρωινή

ΑΕΚ: Κλικς απ' την πρωινή

Ο Κανέδα βάζει τις πινελιές του ενόψει και της νέας απαιτητικής ο Κανέδα βάζει τις πινελιές του ενόψει και της νέας απαιτητικής ...
 |  ΑΕΚ
X