ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Επιστολή Παρασκευά σε Καραπατάκη και ΑΕΚ: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξη»

Επιστολή από τον Κύπριο κίπερ

Ο Ανδρέας Παρασκευά φάνηκε ξανά άτυχος στην αρχή της προετοιμασίας, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά και είναι εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα. 

Ο κίπερ της ΑΕΚ προχώρησε σε μία σπάνια κίνηση, καθώς έστειλε ευχαριστήρια επιστολή προς ολόκληρο το οικοδόμημα της ομάδας του με αφορμή την στήριξη που λαμβάνει έπειτα από τον δεύτερο σοβαρό τραυματισμό του.

Αναλυτικά: 

Αξιότιμε Κύριε πρόεδρε,
Αξιότιμα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου,
Αξιότιμα μέλη του Τεχνικού Επιτελείου ,
Φίλες και φίλοι της ομάδας,

Με την παρούσα επιστολή επιθυμώ να εκφράσω τις θερμότερες ευχαριστίες μου για την συνεχή υποστήριξη που λαμβάνω  τόσο από εσάς τον ίδιο, από τα  μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας ,το τεχνικό επιτελείο , τους γιατρούς, τους φυσιοθεραπευτές, τους συμπαίκτες μου, όσο και από τον απλό κόσμο της ΑΕΚ, οι οποίοι βρίσκονται δίπλα μου καθημερινά, συμπαραστάτες και εμψυχωτές σε αυτή την ομολογουμένως πολύ δύσκολη στιγμή της αθλητικής μου σταδιοδρομίας μετά από τον σοβαρό τραυματισμό μου .

Η συνεχής συμπαράσταση από επώνυμους και ανώνυμους υποστηρικτές της οικογένειας της ομάδας μας, μου δίνει  δύναμη και θάρρος να μη λυγίσω, να πεισμώσω και να δουλέψω σκληρά για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα το συντομότερο.

Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό και ευλογημένο που βιώνω αυτό τον ανηφορικό δρόμο έχοντας στο πλάι μου όλους εσάς, τη δεύτερη οικογένειά μου, τους φίλους και όλους τους γνωστούς και άγνωστους ανθρώπους που με τα μηνύματά τους μου δίνουν δύναμη να ξεπεράσω και αυτό το εμπόδιο.

 Αγαπημένη μου  μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ, ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς που  δεν με έχετε αφήσει να λυγίσω, που έχετε γίνει το δεκανίκι μου μέχρι να καταφέρω να σταθώ μόνος στα πόδια μου . Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον καθένα ξεχωριστά από εσάς.
Με τη βοήθεια του θεού, θα τα ξαναπούμε ποδοσφαιρικά το συντομότερο!

Καλή επιτυχία τόσο στη Ευρωπαϊκή συμμετοχή της ομάδας μας όσο και στο Παγκύπριο πρωτάθλημα.

Με εκτίμηση
Ανδρέας Παρασκευάς

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

Λέδες: Ανανέωση... χθες

Λέδες: Ανανέωση... χθες

Από τους σημαντικότερους παίκτες που το συμβόλαιο του λήγει τον Μάιο του 2023
Θεόδωρος Τσιολάκης
 |  ΑΕΚ