ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εγκωμίτης: «Ήταν ένα καλό μάθημα»

Θα δουλέψουν για να βελτιώσουν πράγματα

Παραδέχθηκε πως με την εικόνα που είχε η ομάδα του μετά το 44΄δεν είχε τύχη απέναντι στην ΑΕΚ ο προπονητής του Εθνικού Γιώτης Εγκωμίτης. Όπως είπε, η ήττα με 5-1 είναι ένα καλό μάθημα και πρέπει να δουν τη συνέχεια.

Αναλυτικά:

«Είχαμε να παίξουμε την ΑΕΚ εκτός. Μια από τις καλύτερες ομάδες. Ξέραμε πως είχε προβλήματα τραυματισμών και απουσιών και πιστεύαμε πως βάσει αυτών θα έχανε λίγο από τη δυναμικότητά της και να έχουμε κάτι καλό σήμερα. Θεωρώ μέχρι το 44’ αυτό έγινε, ήμασταν ανταγωνιστικοί και βγάλαμε μια καλή εικόνα. Τα γκολ στο τέλος του ημιχρόνου μας επηρέασαν και χάσαμε το ρυθμό μας. Στο δεύτερο μπήκαμε φοβητσιάρικα μπορώ να πω και από δικά μας λάθη δεχθήκαμε τα γκολ. Η ΑΕΚ κυριάρχησε και μπορούσε να βάλει και περισσότερα γκολ. Στα προηγούμενα τρία ματς δεν κάναμε τόσα λάθη όσα από το 44’ μέχρι το 90’ σήμερα. Ήταν ένα καλό μάθημα και θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας ώστε να είναι αυτή του πρώτου μέρους. Θα είναι από τους πρωταγωνιστές η ΑΕΚ όπως τα προηγούμενα χρόνια».

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: Κλικς απ' την πρωινή

ΑΕΚ: Κλικς απ' την πρωινή

Ο Κανέδα βάζει τις πινελιές του ενόψει και της νέας απαιτητικής ο Κανέδα βάζει τις πινελιές του ενόψει και της νέας απαιτητικής ...
 |  ΑΕΚ
X