ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δυο βδομάδες, φουλ εξελίξεις!

Τώρα ξεκινά το καλό στο παζάρι

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

Αν νομίζετε πως οι ομάδες μας τελείωσαν με τις μεταγραφές επειδή μπήκε ο Σεπτέμβρης, να σας ενημερώσουμε πως είμαστε ακόμα πολύ μακριά από κάτι τέτοιο! Οι ομάδες μας έχουν ακόμα λόγους να ψάχνονται και μερικές θα κάνουν αρκετές προσθήκες.

Πάμε να τα δούμε λίγο με τη σειρά για να έχετε εικόνα του τι να περιμένετε:

Ομόνοια: Δεν έκανε πολλές αλλαγές όμως έχει ανάγκες που πρέπει να καλύψει. Η βασικότερη όπως έχει αναδειχθεί από τους αγώνες είναι ένας παίκτης που όταν λείπει ένας από τους δυο Γκόμες, ειδικά ο Τζόρντι, να μην πέφτει τόσο πολύ ο δείκτης καλής κυκλοφορίας της μπάλας. Από πέρσι το συζητάμε, ήρθε η ώρα η ανάγκη να καλυφθεί. Επίσης το όνομα Ακιντόλα δε βγήκε ποτέ από το μυαλό του Μπεργκ. Καψούρες είναι αυτές. Τώρα για σέντερ φορ, μάλλον είναι μια οπαδική συζήτηση επί του παρόντος αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Έχει πολλούς για δεύτερους, αλλά μάλλον λείπει ο Νο1.

Ανόρθωση: Αυτό το «δυο μέσοι» το συζητάμε από τον Μάη και το δεύτερο ακόμα τον περιμένουμε. Όλα δείχνουν πως θα είναι ο Μίχα, ενώ αναζητείται και κάτι ακόμα. Για να προκύψει περαιτέρω ενίσχυση θα πρέπει να συνδυαστεί με αποχώρηση.

ΑΠΟΕΛ: Τι να πρωτοπείς. Η διοίκηση δημοσιοποίησε την απόφασή της να ξεκαθαρίσουν και άμεσα τα πράγματα με το ποιοι είναι εκτός ομάδας. Δε μιλάμε για Γιάκολις, Λαφράνς και Σάβιτς που το ξέρουμε. Αλλά όσοι νιώθουν πως είναι η στιγμή να φύγουν ή έχουν προσωπικά θέματα που τους επηρεάζουν. Φορ και στόπερ θα έρθει σίγουρα, ένα χαφ επίσης και ίσως οι τρεις κινήσεις γίνουν έξι ανάλογα με τις αποχωρήσεις, Μιλάμε για ακραίο φορ, πλάγιο μπακ και χαφ.

Απόλλωνας: Είναι το θέμα Νσούε που πρέπει να κλείσει είτε έτσι είτε αλλιώς και αν κλείσει με αποχώρηση τότε θα ψάξουν μια ακόμα επιλογή μπροστά. Αν βρουν κάποιον εκτός καταλόγου Α, τότε θα πάρουν για πίσω κάποιον. Αν θα είναι επιλογή η τριάδα, τα νούμερα δε βγαίνουν.

ΑΕΚ: Τα καλά αποτελέσματα έφεραν ηρεμία και ο Κόντε μπορεί πιο άνετα να βρει αυτά που θέλει. Πάντως μας απέδειξε πως έχει κι αυτός γινάτι αφού π.χ. για τον Ναράνχο περίμενε μέχρι να δικαιωθεί και να μπει στο αεροπλάνο ο παίκτης. Έναν κεντρικό αμυντικό με αριστερό πόδι, έναν χαφ και έναν ακόμα στα άκρα τους περιμένουμε να ανακοινωθούν.

ΑΕΛ: Ο Κέρκες τα έκλεισε νωρίς τα μεταγραφικά και προσπαθεί να τους παντρέψει σταδιακά τους νέους με τους παλιούς. Από εδώ και μπρος αν ψάξει κάτι θα είναι αυτό που λέμε «ευκαιρία» γιατί το έχει αποδείξει πως όσους έχει στην ομάδα τους εμπιστεύεται όλους και τους έχει για να τους βάζει. Όσους δεν έχει σκοπό να τους βάζει είτε τους στέλνει δανεικούς είτε φεύγουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X