ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δημητρίου: «Παραμένουμε στο μοντέλο τεχνικού διευθυντή»

Δηλώσεις του επί του τύπου εκπρόσωπου της ΑΕΚ

Στην μετά Ιδιάκεθ εποχή έχει μπει η ΑΕΚ και ο στόχος είναι να αλλάξουν τα δεδομένα και να μπει και πάλι η ομάδα στον σωστό δρόμο. Το παιχνίδι με την Πάφο είναι πολύ σημαντικό και όλοι στο στρατόπεδο της ΑΕΚ δηλώνουν έτοιμοι για μάχη. Στο πλαίσιο αυτό ο επί του τύπου εκπρόσωπος της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τον αγώνα με την Πάφο: «Είναι η ώρα να δείξουμε στην πράξη τις δυνατότητες της ομάδας. Χθες στάλθηκε το μήνυμα απ’ τον Ηλία πως αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη για τη νίκη και φυσικά για την ηρεμία. Κάναμε την αυτοκριτική μας, και όταν προέρχεσαι από τρεις σερί ήττες δεν έχεις και πολλά να πεις. Αύριο όμως κόντρα στην ομάδα της Πάφου πάμε για τη νίκη ώστε να αλλάξουμε την κατάσταση».

Για τις ενέργειες της διοίκησης ώστε να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών: «Απ’ την αρχή της εβδομάδα έγιναν και οι κινήσεις με τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή. Όλοι αντιλαμβάνονται την ανάγκη για βελτίωση και αλλαγή. Πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να δούμε με αισιοδοξία τη συνέχεια».

Για τον τεχνικό διευθυντή και τον προπονητή: «Ξεκαθαρίζουμε πως στο κεφάλαιο προπονητή έχουμε τον Ηλία Χαραλάμπους που ξέρει καλά την ομάδα. Η αναζήτηση για τον τεχνικό διευθυντή συνεχίζεται και η απόφαση πηγαίνει στο διοικητικό συμβούλιο. Δεν υπάρχουν χρονοδιαγράμματα και το μόνο δεδομένο είναι πως παραμένουμε στο μοντέλο τεχνικού διευθυντή».

Για τον κόσμο: «Έχει σημασία να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας, ώστε να βοηθήσει για να έρθει η βελτίωση».

Για τα έργα στην Αρένα: «Συνεχίζονται κανονικά ακόμη και αυτή τη στιγμή που μιλάμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X