ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δημητρίου: «Ο Ρόκα αξιολογεί τα πάντα»

Μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95

Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ, τον τραυματισμό του Τάντι και τον Τσάβι Ρόκα, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην Στέλλα Σωκράτους, ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου:

«Ήταν ένα αποτέλεσμα που δεν το επιθυμούσαμε και δεν μας αφήνει ικανοποιημένους. Δεν δώσαμε συνέχεια, μετά τη νίκη που πετύχαμε κόντρα στην Ανόρθωση. Τέσσερις αγωνιστικές πριν από το τέλος, αντί να μειωθεί η απόσταση αυξήθηκε κατά ένα βαθμό και αντιλαμβάνεστε δυσχεραίνει το έργο μας για τον στόχο της τέταρτης θέσης».

Για το παιχνίδι: «Ήταν ισορροπημένο και κλειστό παιχνίδι, με λίγες φάσεις. Καταφέραμε να κρατήσουμε μακριά τον αντίπαλο, αλλά ταυτόχρονα δεν μπορέσαμε να λειτουργήσουμε καλά επιθετικά. Θα μπορούσε να σκοράρουμε πρώτοι, σε εκείνο το σουτ του Μίκελ που σταθήκαμε άτυχοι, αλλά με τα υποθετικά σενάρια δεν μπορείς να πας μπροστά. Χάσαμε το παιχνίδι και ξέρουμε να χάνουμε και συγχαρήκαμε τον αντίπαλο. Απομένουν τέσσερις παιχνίδια και θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο».

Για τον τραυματισμό του Τάντι: «Πόσο καλή παρουσία είχε, φάνηκε από την ώρα που αποχώρησε από το γήπεδο. Θα τον δούμε από αύριο, διότι σήμερα έχει ρεπό η ομάδα. Ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό, διότι το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση»

Για την αλλαγή του Θωμά Ιωάννου: «Δεν είχε κάποιο πρόβλημα. Ήταν απόφαση του προπονητή η αλλαγή του».

Για τις απουσίες: «Δεν θα αγωνιστεί ο Χέιτλι, που έγινε επιλογή να χάσει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Όσο αφορά τους παίκτες που απουσίαζαν χθες, δηλαδή τους Σουντελτεν και Χάουγκεν, θα δούμε τις επόμενες μέρες. Ξέρουμε για Τρουγιολς και Κωνσταντίνου και θα δούμε τους δύο παίκτες που είναι με τον κορωνοϊό»

Για τον προγραμματισμό και τον Τσάβι Ρόκα: «Από την στιγμή που επέστρεψε στην ομάδα ο Τσάβι Ρόκα αξιολογούνται τα πάντα. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάτι που μπορούμε να πούμε. Απλά, περιμένουμε το τέλος της σεζόν για την υλοποίηση των αποφάσεων του».

 

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση