ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δημητρίου: «Να τελειώσει με τον σωστό τρόπο το πρωτάθλημα»

Επανέλαβε τη δική της θέση η ΑΕΚ

Τη θέση της ΑΕΚ να τελειώσει το πρωτάθλημα στο γήπεδο, κι αν αυτό δεν καταστεί δυνατό τότε όλοι μαζί από κοινού να προσπαθήσουν να βρουν τις λύσεις, επανέλαβε μιλώντας στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95 ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την κατάσταση που επικρατεί λόγω κορωνοϊού: «Δεν μπορείς να αντικαταστήσεις με τίποτα την πραγματική δράση, αλλά δεν έχουμε άλλες επιλογές. Καλούμαστε να μείνουμε σπίτι. Είναι ο μοναδικός τρόπος για να το αντιμετωπίσουμε. Μέσω social media προσπαθούμε να δίνουμε σωστά μηνύματα και να συντηρούμε το ενδιαφέρον του κόσμου. Έχουμε ευθύνη και για τους γύρω μας».

Για τη θέση της ΑΕΚ ως προς τη συνέχιση της σεζόν: «Η πολιτική μας εκφράστηκε από τον ίδιο τον πρόεδρο. Πρέπει να περιμένουμε. Προέχει η υγεία. Επιθυμία μας είναι να μπούμε στο γήπεδο και να τελειώσει με τον σωστό τρόπο το πρωτάθλημα. Αν φτάσουμε σε ένα σημείο που δεν μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο, να καθίσουμε όλοι μαζί να βρούμε τις λύσεις. Είναι όμως κάτι που δεν το θέλουμε. Κάθε μέρα αναπτύσσεται διαφορετικό σενάριο στην Αγγλία, όπου μιλάμε για δισεκατομμύρια. Έγινε τεράστιο θέμα για τη Λίβερπουλ που μπήκε στο σχέδιο να πληρώσει στο 20% τους υπαλλήλους. Βλέπαμε το σκηνικό στην Μπαρσελόνα. Όταν ανοίγεται τόσο μεγάλη συζήτηση στις προηγμένες χώρες δεν μπορείς να πεις κάτι διαφορετικό».

Για τις πληρωμές σε παίκτες και υπαλλήλους: «Επί των ημερών του Καραπατάκη χαρακτηριζόμαστε από οικονομική συνέπεια. Έχουν πληρωθεί άπαντες. Για τα υπόλοιπα περιμένουμε».

Για το κατά πόσον ο πρόεδρος θα βάλει πλάτη ώστε η ομάδα να μην αντιμετωπίσει δυσκολίες: «Συνεχίζει κανονικά. Βγήκε μπροστά από την πρώτη στιγμή, με λίγες λέξεις μετέφερε τη θέση της ομάδας μας. Είναι κοντά στην ομάδα, γνωρίζει όλος ο κόσμος την οικονομική συνέπεια. Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο, να βάλουμε όλοι πλάτη για να συνεχίσουμε και να μετράμε μια από τις επόμενες Δευτέρες αντίστροφα για να ξεκινήσει η δράση».

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X