ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η Ομόνοια, η ΑΕΛ και η τέταρτη θέση

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος τύπο της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου.

Αναλυτικά:

Για την χθεσινή νίκη της ΑΕΚ: «Το ότι κερδίσαμε με ανατροπή απέναντι στην Ανόρθωσης δίνει μεγαλύτερη αξία στη νίκη μας. Αν και ξεκίνησε με τις χειρότερες προϋποθέσεις το παιχνίδι, καταφέραμε να βγάλουμε αντίδραση και να είμαστε αποτελεσματικοί. Ήταν φανερό πως στοίχησε το παιχνίδι με την Ομόνοια, είχαμε μείνει μακριά από τις επιτυχίες και μας είχε λείψει μια νίκη σε ντέρμπι. Κάποτε αδικούσαμε τον εαυτό μας, κάποτε δεν είχαμε την απαραίτητη τύχη, όμως κερδίσαμε χθες.

Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα είμαστε αναγκασμένοι να το παλέψουμε μέχρι το τέλος. Στα πέντε παιχνίδια που απομένουν θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσους περισσοτέρους βαθμούς μπορούμε και να διεκδικήσουμε την κατάκτηση της τέταρτης θέσης. Το πιο σημαντικό είναι να μπορέσουμε να δώσουμε συνέχεια στις επιτυχίες. Επόμενο μας παιχνίδι είναι απέναντι στην ΑΕΛ και από αύριο ξεκινάμε τη προετοιμασία να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς τη νίκης. Είχαμε πει πως όποια και είναι τα βαθμολογικά δεδομένα εμείς πρέπει να παρουσιάζουμε καλό πρόσωπο. Τώρα αν είναι αυτό αρκετό για να πάρουμε τη τέταρτη θέση θα δείξει ο χρόνος και τα παιχνίδια. Εμείς είμαστε αναγκασμένοι να το προσπαθήσουμε».

Για τον Τάντι: «Ήταν μια φάση διαρκείας στο γκολ του Τάντι. Από τη στιγμή που ισοφαρίσαμε, φαινόταν πως ήταν θέμα χρόνου για να έρθει και το δεύτερο γκολ, πράγμα που έγινε με τον Τρισκόφσκι. Είχε χάσει μια ευκαιρία που δεν συνηθίζει αλλά στην επόμενη δεν αστόχησε. Μετά δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα για την ισοφάριση».

Αγωνιστικά νέα: «Δεδομένα εκτός Τρουγιόλς και Κωνσταντίνου. Δύο που νοσούν με κορωνοιό, η πρώτη περίπτωση θα επιστρέψει τις επόμενες ημέρες, η δεύτερη θέλει λίγο χρόνο ακόμα, αφού την περασμένη εβδομάδα ανακοινώθηκε. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τον Σούντερντεν».

Για την νέα χρονιά: «Να δούμε πως θα τελειώσει αυτή σεζόν πρώτα, μια δύσκολη σεζόν, που δεν εξελίχθηκε όπως θα θέλαμε και από εκεί και πέρα θα μπορούμε να πούμε περισσότερα για την επόμενη».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση