ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δημητρίου: «Με άδεια ο Τρουγιολς, περιμένουμε Ρόκα»

Μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95

Για όλα τα θέματα της ΑΕΚ μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95 ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Κυριάκος Δημητρίου:

Για τους ξένους διαιτητές: «Κάθε εβδομάδα συζητάμε τα ίδια. Δεν έχει τεθεί κάτι ενώπιων μας, για να μπορούμε να τοποθετηθούμε»

Για τη νέα ήττα: «Μας βρίσκει απογοητευμένους αυτή η ήττα. Δεν ήταν από τα παιχνίδια που χρίζει ιδιαίτερης ανάλυσης. Πρέπει όμως να κοιτάξουμε μπροστά και τον επόμενο αντίπαλο. Δεν έχουμε άλλη επιλογή, να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι και όπου καταλήξουμε στο τέλος».

Για τον Ρόκα και τον προγραμματισμό: «Πέραν από τον αγωνιστικό κομμάτι έχει αρχίσει ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν. Ο κ. Ρόκα έχει αρχίσει δουλειά και είναι σε συνεχή επαφή με τον κ. Αυγουστή και με τους υπόλοιπους. Δεν ήρθε ακόμη στην Κύπρο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να κάνει δουλειά από εκεί που βρίσκεται. Τον περιμένουμε όμως στην Κύπρο για να προχωρήσουν και κάποια άλλα θέματα».

Για Τρουγιόλς: «Έχει παραχωρηθεί άδεια στον παίκτη και περιμένουμε ουσιαστικά την συνάντηση που θα έχει με την διοίκηση,. Για το παράπτωμα του έκανε, όπως πάντα θα τιμωρηθεί με βάση τους εσωτερικούς κανονισμούς».

Για τις απουσίες: «Τιμωρημένος είναι ο Τρουγιόλς. Επανέρχεται ο Σπιρόφσκι. Ο Κωνσταντίνου έχει κάποιες ενοχλήσεις και θα υποβληθεί σε επέμβαση στους κοιλιακούς»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

Αμάν διπλάρα μες τη Σκάλα!

Αμάν διπλάρα μες τη Σκάλα!

Οι της ΑΕΛ νίκησαν την ΑΕΚ με γκολ του Ντανίλο, είναι πρώτοι… και περιμένουν το ματς της Ομόνοιας
Χρίστος Θεοχάρους
 |  ΑΕΚ