ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δημητρίου για Πέρε Πονς, ΑΕΛ και.. Αρένα (ηχητικό)

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της ΑΕΚ

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το γεγονός πως δεν θα γίνουν αγώνες ομάδων του Ισραήλ στην Αρένα και πως αυτό επηρεάζει την ΑΕΚ: «Δεν θα επηρεαστεί η ομάδα μας και το πρόγραμμα της παραμένει ως έχει».

Για τον Ραν Μπεν Σιμόν και τις πρώτες του προπονήσεις: «Υπάρχει ηρεμία, μετά από αρκετό καιρό μπήκαμε σε διακοπή πρωταθλήματος με ηρεμία. Ήρθε γάντι η διακοπή για τον Ραν Μπεν Σιμόν ώστε να γνωρίσει περισσότερο την ομάδα και κρίνεται ωφέλιμο το γεγονός πως είχε αυτό το κενό στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος. Θα πρέπει βέβαια αυτό να το δείξουμε τη Δευτέρα και να κερδίσουμε».

Για τις προπονήσεις του Ισραηλινού: «Την προηγούμενη εβδομάδα αφιερώσαμε μια μέρα προπόνησης στην παραλία. Τώρα είναι σε εξέλιξη η προπόνηση και μπήκαμε στην τελική ευθεία για το παιχνίδι της Δευτέρας».

Για τα αγωνιστικά: «Απ’ τα τέλη της προηγούμενης σεζόν είχαμε τις επεμβάσεις των Ναούμ, Παρασκευά και Εγγλέζου. Ο Ναούμ στο επόμενο διάστημα θα μπει στους κανονικούς ρυθμούς και είναι στην τελική ευθεία. Τα άλλα παιδιά θέλουν χρόνο. Ο Κατελάρης δεν έχει επανέλθει ακόμη, ενώ ο Κάσας σε ένα απ’ τα επόμενα παιχνίδια θα είναι στη διάθεση του προπονητή και στο παιχνίδι με την ΑΕΛ θα απουσιάζει ο Τιουνκού».

Για τον κόσμο: «Θα ήταν καλύτερο αν γινόταν το παιχνίδι Δευτέρα, περιμένουμε τον κόσμο να ανταποκριθεί. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και να πάρουμε τη νίκη».

Για τον Πέρε Πονς και τη Χιρόνα: «Δεν αφήνουμε τα πράγματα να πάνε στην τελευταία στιγμή. Κάθε πράγμα στον καιρό του. Ήταν ένα δημοσίευμα που έλεγε αν επιστρέψει πίσω στην Ισπανία είναι μια περίπτωση η Χιρόνα. Η Χιρόνα πάντως που είναι η Λέστερ της Ισπανίας και τα πηγαίνει εξαιρετικά».

Για τα έργα στην Αρένα: «Η Αρένα έγινε σε φάσεις και ακόμη γίνονται έργα. Το γήπεδο μας είναι ιδιόκτητο ποδοσφαιρικό γήπεδο και είναι το μοναδικό στην Κύπρο πέραν απ' τα γήπεδα των προσφυγικών σωματείων».

*Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση