ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δημητρίου για διαιτησία: «Δεν βλέπω να διαφοροποιείται το οτιδήποτε»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους παραχώρησε δηλώσεις ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τη διακοπή: «Αντιλαμβάνεται κανείς ότι η διακοπή ήρθε σε ένα σημείο που χρειαζόταν ανάσες η ομάδα. Επέστρεψαν όλοι και είναι στη διάθεση του προπονητή μας. Είναι απαιτητικό το πρόγραμμα. Βλέπουμε τα παιχνίδια ένα προς ένα. Θέλουμε να πάρουμε αποτελέσματα».

Για το παιχνίδι με την Ανόρθωση: «Είναι ένα ντέρμπι είναι στην έδρα μας. Είναι και το γόητρο στη μέση. Έχουμε κίνητρα. Θέλουμε τη νίκη και να βελτιώσουμε την βαθμολογική μας θέση. Οι δυνατότητες υπάρχουν. Είναι δύσκολο να διαχειριστείς ένα τέτοιο πρόγραμμα αλλά αυτό το γνωρίζαμε. Μας έχουν λείψει οι νίκες».

Για το τι έλειψε στην ομάδα: «Δεν είναι θέμα τις μας έλειψε. Δεν έχουμε χρησιμοποιήσει ως δικαιολογία το ότι παίζουμε την Ευρώπη. Πρέπει να βρούμε εμείς τους τρόπους. Χρειαζόμαστε να κάνουμε ολοκληρωμένο παιχνίδι και στην Κύπρο . Να αποφύγουμε τα λάθη που μας στοίχισαν και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Το παιχνίδι με την Ανόρθωση είναι ανοικτό σε όλα τα αποτελέσματα αλλά πιστεύουμε ότι με τη βοήθεια του κόσμου μας θα πάρουμε τη νίκη».

Για την προπώληση: «Περιμένουμε περισσότερο κόσμο από τα προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Έχουμε μι καλή βάση με τους κατόχους διαρκείας. Βεβαίως και έχουμε απαιτήσεις όταν έχουμε 2600 εισιτήρια διαρκείας. Ο κόσμος έπαιξε σημαντικό ρόλο στα ευρωπαϊκά και θέλουμε να το κάνει και στο πρωτάθλημα».

Για το παιχνίδι με τη Φενέρ: «Δεν μπορεί κάποιος να σκεφτεί το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να πηγαίνουμε στο κάθε επόμενο παιχνίδι και να δίνουμε το 101%. Ακολούθως με το που τελειώνει να σκεφτόμαστε τη συνέχεια. Είτε είναι παιχνίδι στην Ευρώπη είτε στην Κύπρο».

Για την έκτακτη ΓΣ της ΚΟΠ: «Δεν ξέρω αν μπορούμε να εκπροσωπηθούμε μέσω της τεχνολογίας. Η απάντηση είναι αυτονόητη. Παίζουμε παιχνίδι την ίδια μέρα. Τώρα το μαθαίνω για τη συγκεκριμένη ημερομηνία. Είτε 5 του μήνα είναι είτε 6 εμείς θα είμαστε στην Κωνσταντινούπολη».

Για την διαιτησία: «Δεν βλέπω να διαφοροποιείται το οτιδήποτε. Μένουμε στα ευκολόγια. Δεν αλλάζει κάτι».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

Λέδες: Ανανέωση... χθες

Λέδες: Ανανέωση... χθες

Από τους σημαντικότερους παίκτες που το συμβόλαιο του λήγει τον Μάιο του 2023
Θεόδωρος Τσιολάκης
 |  ΑΕΚ