ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
30° Λευκωσία,
24 Ιουλίου, 2021
sport fm - listen live

Δημητρίου: «Είναι πολύ σημαντικό να βελτιώσουμε το κομμάτι επικοινωνίας με τον κόσμο»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με την Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου.

Αναλυτικά:

Για τα συμπεράσματα της χθεσινής συγκέντρωσης της διοίκησης και του κόσμου: «Ήταν κάτι το όποιο ανακοινώσαμε στην δημοσιογραφική διάσκεψη για την νέα επικοινωνιακή και εμπορική μας πολιτική. Είχαμε πει ότι θα προγραμματίσουμε άμεσα ανοικτές συναντήσεις με τον κόσμο. Τα άτομα τα οποία δήλωσαν συμμετοχή ήρθαν στο ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ και μίλησαν με σχεδόν όλο το διοικητικό συμβούλιο και κυρίως με τον πρόεδρο Άντρο Καραπατάκη. Όπως εξηγήσαμε χθες με αυτό τον τρόπο ξεκινάμε μία σχέση εμπιστοσύνης και σωστής επικοινωνίας με τον κόσμο. Θέλουμε να ακούμε τον κόσμο αλλά και να μας ακούει εμάς. Η συγκέντρωση ήταν σε πολύ καλό κλίμα και τα συμπεράσματα ήταν πάρα πολύ θετικά. Είχαμε ένα εποικοδομητικό διάλογο, απαντήθηκαν αρκετές ερωτήσεις, έγιναν επίσης κάποιες εισηγήσεις τις οποίες και πάντα λαμβάνουμε υπόψη. Έχουμε προγραμματίσει και την επόμενη ανοικτή συγκέντρωση την Τρίτη στις 18:30 ξανά στο ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να δηλώσει συμμετοχή στα γραφεία του σωματείου. Είναι πολύ σημαντικό να βελτιώσουμε το κομμάτι επικοινωνίας με τον κόσμο και στο μέλλον θα κάνουμε περισσότερα πράγματα σε αυτό το κομμάτι.»

Για το αν υπήρχε ποικιλία θεμάτων προς συζήτηση: «Πήγε σχεδόν δύο ώρες η συζήτηση. Πέραν από το καλό κλίμα υπήρξαν πολλά θέματα που απασχολούν τον κόσμο της ομάδας και αυτό περιμένουμε να συμβεί και στις επόμενες συγκεντρώσεις.»

Για το θέμα προγραμματισμού: «Ουσιαστικά το πλάνο των μεταγραφών το ακούσαμε από τον τεχνικό μας διευθυντή όταν κάναμε την παρουσίασή του. Από τότε μέχρι σήμερα προέκυψαν κάποιες εξελίξεις. Τελειώσαμε τα ανοικτά μέτωπα με τους παίκτες που δεν είχαν συμβόλαιο και ανανέωσαν. Όσον για τις προσθήκες αυτές είναι τρεις, Τιάγκο, Ολατούντζι αλλά και την καταρχήν συμφωνία με τον Ανχέλ Γκαρσία. Είναι μακρύς ο δρόμος που θα διανύσουμε, χρειάζεται υπομονή και αντιλαμβάνεστε ότι με τόσες αποχωρήσεις θα γίνουν αρκετές μεταγραφές. Έχουμε τον χρόνο στην διάθεσή μας για να προχωρήσουμε και να προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μία καλή ομάδα που θα διεκδικήσει τους στόχους της την νέα περίοδο. Το τεχνικό επιτελείο έχει σχεδόν οριστικοποιηθεί και μένει ακόμα μια εκκρεμότητα.»

Για την προετοιμασία: «Το επόμενο διάστημα θα ενημερώσουμε τον κόσμο για το πρόγραμμα προετοιμασίας η οποία θα γίνει στο εξωτερικό. Μόλις το οριστικοποιήσουμε θα ενημερώσουμε τον κόσμο. Αυτό που χρειάζεται είναι σκληρή δουλειά για το καλό της ομάδας και την νέα περίοδο να επιστρέψουμε εκεί που αξίζουμε και που μας έχει συνηθίσει ο κόσμος.»

Για Ρομό και Εγγλέζου: «Περιμένουμε ότι θα υπάρξουν σύντομα και άλλες ανακοινώσεις. Δεν μπορώ να πω περισσότερα. Περιμένουμε ένα μακρύ καλοκαίρι.»

Για την σχέση του Τσάβι Ρόκα με τον Παναθηναϊκό και τα ονόματα που έχουν γραφτεί: «Θα πω αυτό που είπε ο ίδιος ο Τσάβι Ρόκα. Δεν σημαίνει ότι όποιο όνομα γράφεται απασχολεί και την ομάδα. Γνωρίζεται ότι η ονοματολογία είναι κάτι που αποφεύγουμε να αναφερόμαστε. Όταν έχουμε κάτι επίσημο θα το μεταφέρουμε και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης αλλά και στον κόσμο.»

Για το αν θα υπάρξουν και άλλες αποχωρήσεις από το υφιστάμενο ρόστερ: «Και για αυτό απάντησε ο Τσάβι Ρόκα. Ουσιαστικά είπε ότι κλείσαμε αρκετές εκκρεμότητες με παίκτες που επιλέξαμε να μην ανανεωθούν τα συμβόλαια, ενώ υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις στις οποίες ψάχνουμε να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση. Αυτό θα περιμένουμε να συμβεί το επόμενο διάστημα. Είναι αλήθεια πως ψάχνουμε την ιδανική λύση με ποδοσφαιριστές στο υπάρχον ρόστερ για να προχωρήσουμε και εμείς και αυτοί.»

Για το πότε θα πάει το ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ στην κατηγορία τέσσερα: «Αυτή την στιγμή ολοκληρώνουμε τις εργασίες αναβάθμισης και θα περιμένουμε να πάρουμε το πράσινο φως. Θα πρέπει να γίνει ένας έλεγχος από την ΟΥΕΦΑ. Αν όλα πάνε καλά θα περιμένουμε να ανέβει και επίσημα στην κατηγορία τέσσερα της ΟΥΕΦΑ το γήπεδό μας.»

Για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα: «Περιμένουμε να οριστικοποιηθούν οι θετικές ενδείξεις, να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα και θα παρουσιάσουμε στην συνέχεια και εμείς τα εισιτήρια διαρκείας για τον κόσμο της ομάδας. Θα βοηθήσει όλες τις ομάδες να οριστικοποιηθεί πόσο ποσοστό κόσμου θα υπάρχει στα γήπεδα με την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.»

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση