ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
16° Λευκωσία,
01 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Δημητρίου: «Είναι καλό να υπάρχει ενθουσιασμός, αλλά όχι υπέρμετρος»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου.

Αναλυτικά:

Για τη νίκη με τον Απόλλωνα: «Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι για τη νίκη στο Τσίρειο. Η έκταση του σκορ κόντρα στον Απόλλωνα καταδεικνύει πως κάναμε καλά τη δουλειά μας. Παραμένουμε προσγειωμένοι, δεν επαναπαυόμαστε στο αποτέλεσμα και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Έχουμε πάρα πολλά να κάνουμε, χρειάζεται χρόνος και υπομονή και υπάρχουν πάντοτε τα περιθώρια βελτίωσης».

Για τη συνέχεια: «Παιχνίδι με παιχνίδι με τη σωστή δουλειά θα μπορούμε να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι. Έχουμε και μια 5αδα απουσιών ακόμα, που δείχνει και τις λύσεις στο ρόστερ. Δεν πετύχαμε κάτι, είμαστε στις πρώτες αγωνιστικές. Δουλεύουμε για να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα».

Για τον κόσμο: «Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στο Τσίρειο, είχαμε δυναμική παρουσία. Είναι καλό να υπάρχει ενθουσιασμός, αλλά όχι υπέρμετρος. Έχουμε τώρα τον αγώνα με την ΠΑΕΕΚ και περιμένουμε δύσκολο παιχνίδι. Δεν υπάρχει υποτίμηση».

Για τον αγώνα με την ΠΑΕΕΚ: «Σκεφτόμαστε μόνο τον αγώνα με την ΠΑΕΕΚ. Πάντα ξεκινάμε τη σεζόν με πρωταγωνιστικούς στόχους. Δεν έχουμε άλλη διέξοδο με το να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Είναι πολύ νωρίς για να αναθεωρήσει κανείς το οτιδήποτε».

Για την κλήση του Μάμα στην Εθνική: «Σε γενικότερο πλαίσιο, θεωρούσαμε άδικο να μην υπάρχει ποδοσφαιριστής μας στις κλήσεις. Για τον Ραφαήλ ή κλήση του είναι ανταμοιβή. Πήρε την ευκαιρία και ξεχωρίζει».

Για τον Τρισκόφσκι: «Δημιουργεί ένα σερί σκοραρίσματος. Είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς. Η συνέπεια θα κάνει τη διαφορά, τόσο με τον Τρισκόφσκι, όσο και με τους υπόλοιπους».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Αυτή η διακοπή θα μας βοηθήσει να έχουμε περισσότερες επιλογές. Δεν γνωρίζω αν θα είναι όλοι οι τραυματίες διαθέσιμοι, αυτό θα το δούμε»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

Τελικά... με VAR

Τελικά... με VAR

Περαιτέρω καθυστέρηση στη σέντρα, αλλά αν μη τι άλλο με VAR το ΑΕΛ-ΑΕΚ
 |  ΑΕΛ