ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
21° Λευκωσία,
28 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Δημητρίου: «Άλλη μια προσθήκη πέραν Ματ και Μιλίσεβιτς»

Δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου της ΑΕΚ

Συνεχίζεται ο προγραμματισμός της ΑΕΚ ενόψει και της νέας σεζόν με τον Μιλίσεβιτς και τον Ντάρμπισαϊαρ να είναι ουσιαστικά οι δυο τελευταίες προσθήκες στην ομάδα. Παράλληλα αναμένεται τουλάχιστον άλλη μια κίνηση. Στο πλαίσιο αυτό ο εκρπόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τον Ονησίφορο Σταύρου και τον Γιώργο Παττίχη.

Τα κυριότερα σημεία:

Για την προσθήκη του Μιλίσεβιτς: «Είναι στην Κύπρο και περιμένουμε την διεκπεραίωση της διαδικασίας των ιατρικών εξετάσεων και υπολογίζουμε πως στις επόμενες ώρες θα μπουν οριστικές υπογραφές».

Για τον Ματ: «Υπάρχουν κάποια έγγραφα που αναμένεται να φθάσουν και να ολοκληρωθεί και αυτή η μεταγραφή».

Για τις κινήσεις που απομένουν και τον κατάλογο Α: «Είναι τρεις θέσεις. Οι δυο που είπαμε πιο πριν και μια ακόμη προσθήκη που θα γίνει για τα άκρα της επίθεσης».

Για το αν θα υπάρξουν και άλλες προσθήκες πέραν του παίκτη για τα άκρα της επίθεσης: «Ο αρχικός σχεδιασμός τελειώνει, όμως η μεταγραφική περίοδος είναι μεγάλη και δεν μπορούμε να αποκλείσουμε οτιδήποτε άλλο».

Για την αναβάθμιση του γηπέδου: «Μας γεμίζει με περηφάνια το γεγονός πως η «Αρένα» είναι κατηγορίας 4. Είναι μεγάλο επίτευγμα μιας και είναι το πρώτο ιδιόκτητο γήπεδο στην Κύπρο που φθάνει σε αυτή την κατηγορία. Θα πρέπει να τοποθετηθούν ακόμη 300 θέσεις περίπου. Γενικότερα έχουμε κάμει πολλές αλλαγές στο γήπεδο και θα παίζει και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα εκεί».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση