ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΕΚ: Χάρτινη άμυνα και έντονος προβληματισμός

Άμεσα διορθωτικές κινήσεις για να μην χαθoύν απο νωρίς οι φετινοί στόχοι

Συνεχίζει να προβληματίζει η συνολική εικόνα της ομάδα τους Λουίς Όλτρα που καλείται άμεσα να βρει λύσεις για να μην χαθεί η χρονιά απο αρκετά νωρίς.

Καθόλου ενθαρρυντική η εικόνα που βγάζει η ΑΕΚ στο γήπεδο με την ομάδα της Λάρνακας να μετράει ήδη δύο ήττες σε πέντε αγώνες. Στο εχθεσινό παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΖ η ομάδα του Λουίς Όλτρα φανέρωσε και πάλι τις παθογένειες της με αποτέλεσμα να δεχθεί οδυνηρή ήττα.

Επιπλέον η κακή ανασταλτική λειτουργία απο την ομάδα του Όλτρα έχει πληγώσει τους πάντες στην ΑΕΚ με τον Ισπανό τεχνικό να έχει αρκετή δουλειά μπροστά του για να αντιστρέψει το κλίμα. Η φετινή ΑΕΚ δέχεται με σχετική ευκολία γκολ και αυτό φαίνεται απο τα μέχρι στιγμής στατιστικά. Σε πέντε μόλις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα έχει δεχθεί 12 γκολ έχοντας την δεύτερη χειρότερη άμυνα απο τις 14 συνολικά ομάδες. Φαίνεται ότι μεταξύ των αμυντικών δεν έχει βρεθεί η χημεία έτσι ώστε να σταθεροποιηθεί η άμυνα των «κιτρινοπράσινων»

Οι στόχοι που έχει θέσει η ομάδα για φέτος φυσικά και δεν έχουν χαθεί ακόμη αλλά για να επιτευχθούν πρέπει ο Ισπανός τεχνικός και οι συνεργάτες του να βρουν άμεσα τις λύσεις για να αλλάξει η κακή συνολική εικόνα των «κιτρινοπράσινων».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: Ψάχνει «ντε ζαβού»

ΑΕΚ: Ψάχνει «ντε ζαβού»

O Μπεν Σιμόν θέλει να καταφέρει ότι έκανε έντεκα χρόνια πριν στο ξεκίνημα του με την ΑΕΚ
Θεόδωρος Τσιολάκης
 |  ΑΕΚ