ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
19° Λευκωσία,
09 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

ΑΕΚ: Χάνει Πάφο ο Ματίας

Απόντας με Ανόρθωση ο Σασί της Καρμιώτισσας

Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, όπως είναι γνωστό για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021 διαφοροποιήθηκε ο Πειθαρχικός Κανονισμός για τους ποδοσφαιριστές και προπονητές που συμπληρώνουν κίτρινες κάρτες ως ακολούθως:

Ποδοσφαιριστές και προπονητές που συμπληρώνουν κίτρινες κάρτες, να μπορούν να εκτίσουν την ποινή τους σε ένα από τους επόμενους δύο αγώνες του Πρωταθλήματος που τους επιβλήθηκε η ποινή.

Για να μην εκτιθεί η ποινή την αμέσως επόμενη αγωνιστική θα πρέπει την πρώτη εργάσιμη ημέρα μετά την συμπλήρωση των καρτών να ενημερώνεται η Ομοσπονδία γραπτώς, ότι δεν θα εκτίσει την αγωνιστική της τιμωρίας την επόμενη, αλλά στην μεθεπόμενη αγωνιστική.

Ως εκ τούτου, αποφασίστηκαν σε ποια παιχνίδια θα εκτίσουν την ποινή τους οι Ματίας Σπόλιαριτς της ΑΕΚ και Ισμαϊλ Σασί της Καρμιώτισσας.

Αναλυτικά:

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Ματίας Σπόλιαριτς θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta με αντίπαλο την Πάφο.

*Ο ποδοσφαιριστής της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών Ismail Sassi θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta με αντίπαλο την Ανόρθωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση