ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΚ: Χαμογέλασε ο λογιστής!

Είναι πολλά τα λεφτά...

24sports team

info@24sports.com.cy

Πολλά είναι τα θετικά που αφήνει πίσω της η φετινή εντυπωσιακή πορεία της ΑΕΚ στην Ευρώπη, με τους «κιτρινοπράσινους» να έχουν γράψει ιστορία, σημειώνοντας μια από τις σπουδαιότερες συμμετοχές κυπριακών ομάδων στα κύπελλα της UEFA.

Πέραν όμως από το πρεστίζ και τους βαθμούς… από τα πλέον σημαντικά οφέλη είναι σίγουρα τα χρήματα που έβαλε στα ταμεία της η ομάδα της Λάρνακας και τα οποία μόνο λίγα δεν τα λες! Ούτε λίγο ούτε πολύ συνολικά η ΑΕΚ έχει εισπράξει φέτος από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου 5,954,000 ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται το market pool, αλλά και επιπρόσθετα κέρδη όπως για παράδειγμα τα εισιτήρια.

Το εν λόγω ποσό πρέπει να σημειωθεί πως προκύπτει μεταξύ άλλων από τη συμμετοχή του συγκροτήματος του Λουίς Όλτρα στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, στα αποτελέσματα που πήρε εκεί, αλλά βέβαια και απ’ το γεγονός πως προκρίθηκε από τον ενδιάμεσο γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.

Αρκετά λοιπόν τα λεφτά τα οποία πήρε απ' την Ευρώπη φέτος η ΑΕΚ, που ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο πιστώνεται μια φοβερή προσπάθεια που άρχισε τον Ιούλιο του 2022 και ολοκληρώθηκε τον Μάρτιο του 2023... 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση