ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάμε για τελικό στο ΓΣΠ

Δεν υπάρχει πρόθεση από πλευράς ΑΕΚ για αλλαγή

Στο ΓΣΠ θα πραγματοποιηθεί ο 82ος τελικός κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και την πρωταθλήτρια Πάφο, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 24 Μαΐου.

Βάσει προκήρυξης, μπορεί να γίνει αλλαγή του γηπέδου μόνο εάν υπάρξει κοινό αίτημα από τις ομάδες, κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί. Δεν υπάρχει πρόθεση από πλευράς ΑΕΚ για να αλλάξει το γήπεδο του τελικού. Επομένως, ο τελικός θα γίνει στο ΓΣΠ, όπως προνοεί και η προκήρυξη.

«Βάσει προκήρυξης είναι το ΓΣΠ. Νομίζω είναι το καλύτερο για να βρεθεί περισσότερος κόσμος και σε έναν τελικό που κρίνει τρόπαιο. Θέλουμε να το φέρουμε στη Λάρνακα. Θα μετρήσει αυτός που το θέλει περισσότερο», δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο Κυριάκος Δημητρίου.

Τι αναφέρει η προκήρυξη: 

«Ο Τελικός Κυπέλλου Coca Cola Α’ & Β’ Κατηγορίας θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ, με τις εξής παραμέτρους, σε περίπτωση που μια από τις δύο ομάδες του Τελικού είναι ομάδα που χρησιμοποιεί σαν έδρα της, το στάδιο ΓΣΠ:

H ομάδα που δεν έχει σαν έδρα το ΓΣΠ θα πάρει:

▪ Το 60% των καθαρών εισπράξεων (σε περίπτωση που τα έσοδα αποφασιστεί να δοθούν στις ομάδες)

▪ Τη Δυτική κερκίδα του Σταδίου (κάτω διάζωμα), καθώς επίσης και μία από τις κερκίδες Βόρεια ή Νότια. 

Η ομάδα που έχει σαν έδρα το στάδιο ΓΣΠ, θα χρησιμοποιήσει τα αποδυτήρια που χρησιμοποιεί στους αγώνες σαν γηπεδούχος ομάδα.

Σε περίπτωση που οι διαγωνιζόμενες ομάδες του Τελικού Κυπέλλου αποφασίσουν ο τελικός να διεξαχθεί σε άλλο στάδιο, (εκτός του ΓΣΠ) τότε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στο οποίο θα παραπέμπεται το αίτημα των δύο Σωματείων μπορεί να αποφασίσει για αλλαγή της έδρας διεξαγωγής του τελικού».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X