ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΕΚ: Ώρα να ανοίξει η πόρτα

Η προσθήκη του Νέλσον Μάρκος, θυμίζει την ανάγκη για αποχώρηση ξένων ποδοσφαιριστών από το ρόστερ

Παρόλο που είναι πασιφανές ότι οι Χουάνμα Ορτίθ και Χαβιέρ Γκαρίδο, δεν υπολογίζονται στο φετινό πρότζεκτ της ΑΕΚ, δεν έχει προκύψει οποιαδήποτε ενημέρωση για το μέλλον των δύο Ισπανών. Ο παραγκωνισμός τους δημιούργησε αρχικά έκπληξη μιας και ήταν οι δύο βασικοί αριστεροί ακραίοι αμυντικοί της περσινής χρονιάς και παρά την προσπάθεια υπονόμευσης της απουσίας τους από αποστολές, εν τέλει δεν αποτελεί μυστικό ότι μένουν μέχρι να φύγουν.

Η απόκτηση του Νέλσον Μάρκος ανέβασε τον αριθμό των ξένων ποδοσφαιριστών που ανήκουν στον κατάλογο βήτα τους δεκαοκτώ, συμπεριλαμβανομένων των Ορτίθ και Γκαρίδο. Ιδιαίτερη μπορεί να χαρακτηριστεί και η περίπτωση του Ρούμπεν Μίνιο ο οποίος και διατηρεί συμβόλαιο και πραγματοποιεί ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, ωστόσο η επιστροφή του δεν αναμένεται πριν τον Οκτώβρη. Η παρουσία του Πάμπλο Κολίνας και του Αντώνη Γιωργαλλίδη στο ρόστερ καλύπτουν τις ανάγκες κάτω από τα δοκάρια και η περίπτωση του Ισπανού πορτιέρο ενδεχομένωνς να επανεξεταστεί τον Ιανουάριο.

Με τα τωρινά δεδομένα, οι δεκαπέντε θέσεις ξένων ποδοσφαιριστών καταλαμβάνονται από τους Κολίνα, Μουρίγιο, Τρουγιόλς, Μόισοφ, Καταλά, Νέλσον Μπόλιεβιτς, Λαμπάν, Λαρένα, Τομάς, Κάσες, Τρίσκοφσκι, Ακοράν, Τέτε και Τολεμές. Επομένως εάν και εφόσον οι Ορτίθ και Γκαρίδο δουν την πόρτα της εξόδος και ο Μίνιο παραμείνει χωρίς εγγραφή στην ΚΟΠ, τότε η λίστα των ξένων του καταλόγου άλφα έχει συμπληρωθεί μετά και την χθεσινή ανακοίνωση ενίσχυσης στο δεξί άκρο της άμυνας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

GLOBAL COLLEGE
http://www.globalcollege.ac.cy

NESCAFE 
www.nescafe.gr

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE
www.kapnosairportshuttle.com

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση