ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΚ: Το «συγχωροχάρτι» και η ανάγκη για βελτίωση

Η Λέφσκι Σόφιας παραμονεύει

Ακόμα και το τελικό σκορ όπως και το χρονικό σημείο στο οποίο διαμορφώθηκε, δίνει μιαν πλασματική εικόνα για το βαθμό ευκολίας ή δυσκολίας τον οποίον συνάντησε η ΑΕΚ κόντρα στην Πετροκούπ. Η ομάδα της Μολδαβίας έπαιξε και στους δύο αγώνες υποδειγματική άμυνα με τουλάχιστον εφτά παίχτες πίσω από τη μπάλα, ωστόσο δημιουργικά και εκτελεστικά υστέρησε σημαντικά.

Το τέλος της 18ης Ιουλίου 2019 βρήκε την ΑΕΚ να προσθέτει άλλο ένα… θύμα στην ευρωπαϊκή της λίστα, στηριζόμενη κυρίως στην ομοιογένειά της αφού πλην του Ραούλ Ρουίθ, ουδείς άλλος νεαποκτηθέντας επιστρατεύτηκε. Ενδεχομένως αν οι δευτεραθλητές βρίσκονταν σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση να μπορούσαν να έχουν την εκρητικότητα και την σπυρτάδα οι οποίες έλειψαν στην τελική προσπάθεια καθώς η προσέγγιση του τελευταίου τετάρτου του γηπέδου ήταν εύκολη υπόθεση.

Από εκεί και πέρα και μετά το σημερινό (19/7) ρεπό, η προσοχή του Ιμανόλ Ιδιακέθ και των ποδοσφαιριστών του στρέφεται σε μιαν από τις παραδοσιακές δυνάμεις του βουλγαρικού πρωταθλήματος και συγκεκριμένα στην Λέφσκι Σόφιας. Η ομάδα του Ζίφκο Μιλάνοφ εξουδετέρωσε με συνοπτικές διαδικασίες την αντίπαλό της στον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, ετοιμάζοντας βαλίτσες για Κύπρο, ούσα διψασμένη για επιστροφή στις διακρίσεις εκτός συνόρων.

Θεωρείται βέβαιο ότι η βελτίωση θα πρέπει να θεωρείται αυτοσκοπός για τους δευτεραθλητές Κύπρου καθώς αρκετές αρετές οι οποίες τους συνοδεύουν τα τελευταία χρόνια, δεν ξεδιπλώθηκαν ούτε στην «Αρένα», ούτε στο στάδιο «Ζίμπρου».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

Όλα ανοιχτά...

Όλα ανοιχτά...

Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει επαναληπτικού
24sports team
 |  ΑΕΛ
X