ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

AEK: Βάθος... αλά κυπριακά

Το ψάχνει και κυπριακά ο Ρόκα για κάτι καλό...

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Ο προγραμματισμός της ΑΕΚ για τη νέα χρονιά είναι σε πλήρη εξέλιξη με τον Τσάβι Ρόκα να έχει προχωρήσει σε σημαντικές προσθήκες, όπως αυτές των Σάντσεθ και Ρομπέρζ, ενώ στα σκαριά είναι και η μεταγραφή του Φραν Σολ.

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής πέραν από τις πρωτοκλασάτες μεταγραφές που θέλει να κάνει, θα επιδιώξει να ενισχύσει την ομάδα και με το κυπριακό στοιχείο, καθώς προέκυψε η αποχώρηση του Κύπρου Χριστοφόρου.

Ο Ρόκα ήδη ξεκίνησε να «χτενίζει» το κυπριακό παζάρι για γηγενείς ποδοσφαιριστές και εάν και εφόσον βρει μια αξιόλογη περίπτωση δεν θα διαστάσει να αποκτήσει τον εν λόγω παίκτη.

Πάντως για την ώρα στο ρόστερ της ομάδας της Λάρνακας βρίσκονται Τούμπας, Χένρι Ανδρέου, Εγγλέζου, Μάμας και Ναούμ, με μόλις τρεις από αυτούς να έχουν πάρει κάποιες ευκαιρίες. Ο λόγος για τους Εγγλέζου, Μάμα και Ναούμ, που η αλήθεια να λέγεται μπορούσαν φέτος να πάρουν πολύ περισσότερα παιχνίδια στα πόδια τους, πόσο μάλλον οι Μάμας και Ναούμ, που δικαιούνται να νιώθουν αδικημένοι.

Πάντως αν ο Ρόκα κινηθεί για Κύπριους ποδοσφαιριστές, θα κυρίως παίκτες εναλλακτικής επιλογής και όχι παίκτες που θα έρθουν για βασικοί. Όμως με σκληρή δουλειά μπορεί στο τέλος να αποκτήσουν βασικό ρόλο στην ΑΕΚ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: Όλτρα άλλαξε το!

ΑΕΚ: Όλτρα άλλαξε το!

Ο Ισπανός τεχνικός καλείται να βρει τις λύσεις να ανατρέψει την κατάσταση
Θεόδωρος Τσιολάκης
 |  ΑΕΚ