ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
22° Λευκωσία,
18 Μαΐου, 2022
sport fm - listen live

ΑΕΚ: Τής «στέλνουν» τον Κέβιν Μιραλάς

Ο Βέλγος στο στόχαστρο της λαρνακιώτικης ομάδας σύμφωνα με παρασκηνιακή στήλη

24sports team

info@24sports.com.cy

Παρασκηνιακή στήλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας kingbet.gr αναφέρει πως ο Κέβιν Μιραλάς ενδιαφέρει την ΑΕΚ Λάρνακας.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρουν πως η ομάδα της Λάρνακας κάνει... στενό πρέσινγκ στον Βέλγο πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Πειραιώς, ο οποίος τη δεδομένη στιγμή είναι χωρίς ομάδα.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Μιραλάς στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Λιλ, Σεντ Ετιέν, Έβερτον, Φιορεντίνα, Αντβέρπ και Γκαζιαντέπσπορ, πέραν από την ελληνική ομάδα.

Αναλυτικά:

Είναι ελεύθερος κι ωραίος. Στα 34 του πλέον. Ναι, ο Κέβιν Μιραλάς ψάχνει την επόμενη ομάδα του μιας και δεν έχει συμβόλαιο τούτη την περίοδο. Την Ελλάδα δεν την έχει ξεχάσει (δεν την ξέχασε ποτέ για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι) και ψάχνετε σοβαρά για να βρει ομάδα. Προφανώς το κασέ του έχει πέσει. Κι έχει πέσει σε επίπεδα που μπορούν να τον ικανοποιήσουν και μικρομεσαίες ομάδες της Super League.

Δεδομένα σας λέω πως ο Κέβιν έχει προταθεί. Και όχι μόνο σε μικρομεσαίες ομάδες αλλά και σε σύλλογο του Big 5. Ομως εγώ ξέρω πως άλλη ομάδα είναι πιο κοντά στην απόκτησή του.

Ποια; Η ΑΕΚ. Οχι, μη βιάζεστε. Δεν εννοώ την ΑΕΚ εδώ στα δικά μας. Αλλά την ΑΕΚ Λάρνακας. Ο Κέβιν έχει δεχτεί καλό πρέσινγκ και αν δεν βρει την άκρη από ελληνική ομάδα θα ταξιδέψει για Κύπρο. Αλλωστε τι Ελλάδα, τι Κύπρος…

Λίγες μέρες έμειναν άλλωστε για την μεταγραφική περίοδο οπότε θα μάθουμε που θα καταλήξει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση