ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΕΚ: Τάραξε τα ήρεμα νερά

Η ομάδα χρειαζόταν ένα… ηλεκτροσόκ

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Η αλήθεια είναι ότι τάραξε τα ήρεμα νερά της ΑΕΚ ο Σωφρόνης Αυγουστή, του οποίου η πρόσληψη φέρνει αισιοδοξία στην ομάδα της Λάρνακας για καλύτερες μέρες.

Τις τελευταίες ώρες έχει αλλάξει ο αέρας στην ΑΕΚ, με τους οργανωμένους να βγάζουν μάλιστα και ανακοίνωση για να εκφράσουν την ικανοποίηση τους για το γεγονός αυτό.

Ακόμα και το κλίμα στην προπόνηση της ΑΕΚ ήταν διαφορετικό και υπήρχε μεγαλύτερη διάθεση από τους ποδοσφαιριστές. Βέβαια, αυτό συμβαίνει τις περισσότερες φορές που υπάρχει νέος προπονητής, ωστόσο τα πράγματα στην ομάδα της Λάρνακας δεν πήγαιναν καλά και χρειαζόταν ένα… ηλεκτροσόκ.

Σήμερα ωστόσο υπάρχει ένας τελικός, όπως τον χαρακτήρισε ο Σωφρόνης Αυγουστή, στις πρώτες του δηλώσεις σαν προπονητής της ΑΕΚ. Ούτως ή άλλως έχει αυτό τον χαρακτήρα, καθώς είναι παιχνίδι νοκ άουτ. Όποιος κερδίσει, παίρνει και την πρόκριση.

Η ΑΕΛ βρίσκεται σε πολύ κατάσταση, αλλά στην ΑΕΚ έχουν την πίστη ότι μπορούν να αποκλείσουν την ομάδα της Λεμεσού. Ενόψει του σημερινού παιχνιδιού δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα, καθώς με μόλις μία προπόνηση δεν μπορούν να γίνουν προβλέψεις για ενδεκάδα και διάφορα άλλα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ονησίφορος Σταύρου

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

Ρεσιτάλ των...άσων

Ρεσιτάλ των...άσων

Σισκόφσκι και Μολ...κατέβασαν ρολά και έδωσαν από ένα βαθμό
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΔΟΞΑ