ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΚ: Τα περιθώρια για… λίφτινγκ

Από αμφιβολίες άλλο τίποτα στο κιτρινοπράσινο στρατόπεδο

Δια μέσου των προπονήσεων, ο προπονητής των περσινών δευτεραθλητών επιχειρεί να εξάγει συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών εκείνων οι οποίοι αποτέλεσαν αναφορές στο ιατρικό δελτίο στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον Εθνικό Άχνας. Χθες (15/10) Τρισκόφσκι και Τρουγιόλς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα εκγύμανσης λόγω των πρόσφατων τραυματισμών τους και ενώ στις 4 Οκτωβρίου έβαλαν το λιθαράκι τους προκειμένου οι Λαρνακείς να επιστρέψουν στις επιτυχίες.

Αντιθέτως, Κιβάνι και Χέφελ επέστρεψαν στο κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης, γεγονός το οποίο δεν καταγράφηκε για Μόισοφ και Ακοράν οι οποίοι απουσιάζουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Κόντρα στον Εθνικό Άχνας ο Βάσκος προπονητής της ΑΕΚ είχε δώσει φανέλα βασικού στους Τόνιο, Γκονζάλες, Πλάνας, Τρουγιόλς, Τρισκόφσκι, Σάστρε, Φιόλιτς, Γκαρσία, Ρουίθ, Γιάννου και Σπόλιαριτς και με τα τωρινά δεδομένα εξακολουθούν να διατηρούν προβάδισμα ώστε να βρεθούν ξανά στις πρώτες επιλογές.

Συμπερασματικά, παρά το γεγονός ότι υπάρχει η αισιοδοξία προς τη βέλτιστη αξιοποίηση της νέας διακοπής του πρωταθλήματος ώστε κάποιοι ποδοσφαιριστές να καλύψουν το χαμένο έδαφος, οι πιθανότητες ώστε να ενισχύσουν άμεσα το πλάνο της ομάδας της Λάρνακας στην επερχόμενη έξοδό της στη Λεμεσό, είναι περιορισμένες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X