ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΕΚ: Συνεχίζει την αναζήτηση για αντικαταστάτη του Καταλά

Η απόκτηση κεντρικού αμυντικού είναι η προτεραιότητα του Άντερ Μουρίγιο

Η ολοκλήρωση των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων αλλά και η αναβολή του ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Απόλλωνα, δίνει αν μη τι άλλο το δικαίωμα στην ΑΕΚ να εντάξει με ομαλότερο τρόπο τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα στη φιλοσοφία του Ιμανόλ Ιδιακέθ. Επιπρόσθετα, δίνει στον Άντερ Μουρίγιο λίγη περισσότερη άνεση χρόνου ως προς την ολοκλήρωση του μεταγραφικού σχεδιασμού με τέσσερις ποδοσφαιριστές να έχουν αποκτηθεί μέχρι στιγμής, ενώ ο Ζιάν Λουκ Ασούμπρε επέστρεψε (προσωρινά) από δανεισμό και βοήθησε στο ευρωπαϊκό οδοιπορικό.

Η μεγαλύτερη ίσως ανάγκη η οποία φάνηκε και μέσα από τους πρώτους επίσημους αγώνες, είναι η απόκτηση κεντρικού αμυντικού μετά την απόσυρση του Νταβίντ Καταλά από την ενεργό δράση, με τον Χουάν Τρουγιόλς να καλύπτει προσωρινά το κενό. Πέραν όμως του Ισπανού, του Ντάνιελ Μόισοφ και του Μιγκέλ Γκονζάλες, δεν υπάρχει άλλη αξιόπιστη λύση στα μετόπισθεν, εκεί όπου ο Ιμανόλ Ιδιακέθ δείχνει προτίμηση σε τριάδα, στρατολογώντας όλες τις διαθέσιμες επιλογές.

Ο Βάσκος τεχνικός διευθυντής των δευτεραθλητών δεν αναμένεται να περιοριστεί σε μια μόνο προσθήκη μιας και υπάρχουν σκέψεις απόκτησης ποδοσφαιριστή για την αριστερή πτέρυγα, αν και λύσεις υπάρχουν επί του παρόντος, όπως αυτές των Θωμά Ιωάννου, Τέτε, αλλά και Μάριου Αντωνιάδη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

Όλα ανοιχτά...

Όλα ανοιχτά...

Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει επαναληπτικού
24sports team
 |  ΑΕΛ
X