ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΚ: Ψάχνοντας την εξήγηση

Πιο προβληματισμένος από ποτέ ο προπονητής των κιτρινοπράσινων

Προερχόμενη από τη χειρότερή της φετινή εμφάνιση, μετά από παραδοχή από τον ίδιο τον προπονητή της, η ΑΕΚ προσεγγίζει το δυσκολότερο αγώνα εντός συνόρων για την τρέχουσα σεζόν. Ο Ιμανόλ Ιδιακέθ ανέφερε μετά τον αγώνα με την ΕΝΠ ότι θα αναζητήσει την εξήγηση για τα όσα (δεν) κατέθεσαν οι ποδοσφαιριστές του απέναντι τους «βυσινί» προκειμένου να αποσπάσουν τον τιμητικό βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Ντάνιελ Μόισοφ βρέθηκε στον πάγκο και έχει πιθανότητες να πάρει λεπτά συμμετοχής ανάλογα με την εξέλιξη της αναμέτρησης, όπως και ο Ακοράν Ρέγιες ο οποίος κατέγραψε μόλις τη δεύτερή του φετινή εμφάνιση στο κυπριακό πρωτάθλημα. Σαφώς καλύτερα αισθάνεται ο Έκτορ Χέφελ όπως επίσης οι Χουάν Τρουγιόλς και Κάρλες Πλάνας, ένας εκ των οποίων θα κληθεί να καλύψει το κενό του τιμωρημένου Φακούντο Γκαρσία.

Οι κιτρινοπράσινοι της Λάρνακας είναι υποχρεωμένοι να αναζητήσουν την αγωνιστική ανάκαμψη στην έδρα του πρωταθλητή των τελευταίων ετών, έχοντας αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι δεν φοβούνται το ΓΣΠ. Η αγωνιστική κατάσταση του αντίπαλου δεν είναι και η καλύτερη δυνατή επομένως ο χαμένος στο ντέρμπι του ερχόμενου Σαββάτου, ενδεχομένως να απολέσει πολύ περισσότερα από τους βαθμούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: Κλικς απ' την πρωινή

ΑΕΚ: Κλικς απ' την πρωινή

Ο Κανέδα βάζει τις πινελιές του ενόψει και της νέας απαιτητικής ο Κανέδα βάζει τις πινελιές του ενόψει και της νέας απαιτητικής ...
 |  ΑΕΚ
X