ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΕΚ: Ότι έπρεπε στο καλύτερο timing!

Η νίκη κόντρα στην Ανόρθωση ήρθε στην κατάλληλη στιγμή

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Αρκετά θετικά έφερε στην ΑΕΚ η νίκη της ομάδας επί της Ανόρθωσης σε ένα χρονικό σημείο που ήταν το ιδανικότερο να έρθει τέτοια επιτυχία.

Αρχικά η ομάδα του Όλτρα πριν το ματς με την Ανόρθωση μετρούσε μόλις τέσσερις βαθμούς, γεγονός που προβλημάτιζε, ενώ δεν έκανε και το καλύτερο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Όμως η νίκη απέναντι στην Ανόρθωση ήρθε την καλύτερη στιγμή, αμέσως μετά τη διακοπή και πριν το σημαντικό παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην Φενέρμπαχτσε.

Η ομάδα του Όλτρα μπορεί κόντρα στην «Κυρία» να μην έπιασε τα πιο ψηλά επίπεδα απόδοσης που μπορούσε, όμως ακόμη και έτσι κατάφερε να πάρει μία μεγάλη νίκη χωρίς να κάνει πολλά-πολλά.

Η ΑΕΚ στο ματς με την Ανόρθωση απέδειξε για άλλη μία φορά ότι φέτος η ομάδα που χτίστηκε έχει το κάτι ξεχωριστό και τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται σε μία αρκετά ικανοποιητική θέση στο πρωτάθλημα αλλά διεκδικεί και πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα ή Κόνφερενς Λιγκ.

Τώρα όλοι στην ΑΕΚ έχουν γυρίσει σελίδα και ξεχνούν τη νίκη επί της Ανόρθωσης, με μοναδική σκέψη το ματς στην Τουρκία για να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα και στην Ευρώπη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι αναμένεται να επιστρέψει ο Πέρε Πονς και ο Εγγλέζου που έγινε αλλαγή, αποχώρησε λόγω κούρασης και δεν τρέχει κάτι ανησυχητικό, έτσι θα είναι κανονικά στο ματς της Πέμπτης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση