ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΚ: Ο πιο πιστός «στρατιώτης»

Όταν και αν το πρωτάθλημα αρχίσει ξανά ο Τρισκόφσκι είναι ο παίκτης που επιβάλετε να ηγηθεί…

Δύσκολα μπορεί να βρει κανείς θετικά για την φετινή χρονιά της ΑΕΚ. Το καλοκαίρι όλοι είχαν υψηλές προσδοκίες όμως γρήγορα η χρονιά πήρε την κάτω βόλτα. Απ’ τη στιγμή όμως που ανέλαβε ο Ηλίας Χαραλάμπους και στην πορεία ο Νταβίντ Κανέδα γίνεται μια τεράστια προσπάθεια να σωθεί η χρονιά. Και αυτό θα συμβεί μόνο αν τελικά η ΑΕΚ εξασφαλίσει τουλάχιστον την 4η θέση (και κερδίσει το κύπελλο μια απ’ τις ομάδες που θα τερματίσουν πιο ψηλά από αυτήν), με την προϋπόθεση να ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα.

Για να πετύχει όμως τον στόχο της που δεν είναι άλλος απ’ την έξοδο στην Ευρώπη, θα πρέπει παίκτες κλειδιά να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Και όταν λέμε για τέτοιους το πρώτο και σημαντικότερο όνομα που έρχεται στο μυαλό όλων είναι ο Ιβάν Τρισκόφσκι. Στην πραγματικότητα ο Σκοπιανός αποτελεί εγγυημένη λύση. Όλοι ξέρουμε τι μπορεί να κάνει στο γήπεδο και ακόμη και σε αυτή την χρονιά που δυσκολεύεσαι να βρεις παίκτη της ΑΕΚ που να ξεφεύγει απ’ την μετριότητα ο Τρίσκο κάνει άλλη μια χρονιά πρωταθλητισμού.

Πέτυχε 20 τέρματα σε 23 αγώνες στη φετινή περίοδο (!) ενώ πέτυχε το 55% των τερμάτων της ΑΕΚ. Σε όλα αυτά ας βάλουμε και τις 3 ασσίστ αλλά και το γεγονός πως έχασε 4 απ’ τους 23 αγώνες της ομάδας. Ο Τρισκόφσκι είναι ο πλέον συνεπής παίκτης όχι μόνο της ΑΕΚ αλλά και γενικότερα του πρωταθλήματος από τότε που επέστρεψε στην Κύπρο για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Εν ολίγης ο Τρίσκο είναι ο παίκτης που θα πρέπει να βγει μπροστά και να ηγηθεί της ομάδας, όταν και αν το πρωτάθλημα ξεκινήσει ξανά, ώστε να μπορέσει η ΑΕΚ να πετύχει τους στόχους της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X