ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΚ: Μήπως της χρειάζεται ένα restart;

Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα κρίνει πολλά

Χρυσόστομος Σουρκούνης

csourkou@gmail.com

Στην ομάδα της Λάρνακας δεν διανύουν και την καλύτερη τους πορεία, τα πράγματα έχουν στραβώσει για τα καλά και πρέπει να αλλάξουν άρδην την υπάρχουσα κατάσταση, αν θέλουν να σώσουν κάτι από την φετινή σεζόν.

Οι Λαρνακείς έχουν μια σειρά κακών αποτελεσμάτων εδώ και περίπου ενάμιση μήνα, με μια μικρή εξαίρεση στις 8 Νοεμβρίου και την νίκη με 2-1 επι της Δόξας, που και αυτή δεν ήρθε και ευκολά. Η ομάδα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ, σε σύνολο 11 αγώνων μετρά μόλις τρεις νίκες, στατιστικό που είναι αρκετά κακό για την ομάδα της Λάρνακάς αν αναλογιστεί κάνεις τις πορείες της τα προηγούμενα χρόνια στο πρωτάθλημα. Η κατάσταση είναι άκρως ανησυχητική με τον κόσμο της ομάδας να έχει αρχίσει την μουρμούρα γύρω από το πρόσωπο του Βάσκου τεχνικού.

Οι κιτρινοπράσινοι την ερχομένη αγωνιστική ταξιδεύουν στο Τσίρειο για να αντιμετωπίσουν τον Απόλλωνα, σε ένα αγώνα που μπορεί να χαρακτηριστεί και ως τελικός για τους Λαρνακείς. Η ομάδα μετρά ήδη δυο συνεχόμενές ήττες και μια ακόμη ήττα θα ήταν το χειρότερο σενάριο.

Τα περισσότερα παράπονα συγκεντρώνονται γύρω από το πρόσωπο που τεχνικού της ομάδας, με μερίδα του κόσμου να τον κατηγορεί για «εμμονές» σε συγκεκριμένους παίχτες, που επανελεγμένα δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα.

Από την μεριά της διοίκησης δια στόματος του ιδίου του προέδρου, εκφράζεται ότι η ομάδα βαδίζει σε ένα συγκεκριμένο πλάνο και δεν θα αλλάξει το πλάνο της με τις πρώτες αναποδιές. Είναι δεδομένο ότι μέρος του πλάνου της ομάδας είναι και ο Βάσκος τεχνικός, αλλά τα κακά αποτελέσματα για την ομάδα της Λάρνακάς δεν είναι ούτε ένα ούτε δυο, είναι αρκετά και συνεχόμενα. Όσες φορές και αν ο προπονητής της ομάδας εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα βελτιωθεί η κατάσταση, τίποτε δεν άλλαξε κάθε άλλο επιδεινωνόταν.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ έχει ακόμη μια ευκαιρία μπροστά του στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα να ανατρέψει τα δεδομένα προς το πρόσωπο του. Αν κάτι τέτοιο δεν συμβεί η διοίκηση της ομάδα, θα πρέπει να πάρει ριζικά μέτρα ούτως ώστε να επαναφέρει την ομάδα στον δρόμο τον επιτυχιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Χρυσόστομος Σουρκούνης

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X