ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΚ: Μια διαφορετική ανάγνωση του κεφαλαίου «Κύπριοι ποδοσφαιριστές»

Ο Ιμανόλ Ιδιακέθ επιχείρησε μια διαφορετική προσέγγιση ως προς τις ντόπιες μονάδες

Η δεύτερη συνέντευξη τύπου της ΑΕΚ και του Ιμανόλ Ιδιακέθ για τις εγχώριες υποχρεώσεις των περσινών δευτεραθλητών είχε και πάλι ενδιαφέρον με τον Βάσκο τεχνικό να ανοίγει το κεφάλαιο Κύπριοι ποδοσφαιριστές. Εν μέρει αυτό αναφέρθηκε και παραμονές του αγώνα με την Πάφο FC καθώς ο καθοδηγητής των κιτρινοπράσινων αναφέρθηκε στη σειρά γεγονότων τα οποία οδήγησαν στην επιλογή του Μάριου Αντωνιάδη να ζητήσει αποχώρηση ή δανεισμό ώστε να πάρει περισσότερα αγωνιστικά λεπτά.

Η συσχέτιση του κανονισμού για συμμετοχή στο βασικό σχήμα κάθε ομάδας Κύπριων ποδοσφαιριστών με το γεγονός ότι στην εθνική ομάδα αγωνίζονται και κυπριοποιημένοι ποδοσφαιριστές δεν ήταν και η πιο εύστοχη από πλευράς του Βάσκου τεχνικού. Αλλά ακόμα και η παραδοχή ότι κάτι τέτοιο μπορεί να θεωρηθεί αντιφατικό, αποτελεί ένα εντελώς διαφορετικό θέμα από το ποσοστό συμμετοχής ντόπιων ποδοσφαιριστών σε αγώνες της ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης: Ακοράν θα πει γκολ από τα άκρα

Δεν αποτελεί δα και είδηση το γεγονός ότι κατά καιρούς το φαινόμενο αυτό είναι αντικείμενο συζήτησης μεταξύ των φίλων των περσινών δευτεραθλητών και είναι απολύτως λογικό καθώς το δέσιμο με έναν Κύπριο ποδοσφαιριστή είναι διαφορετικό. Με τα τωρινά δεδομένα, οι Λαρνακείς μπορούν να στηριχθούν κατά κύριο λόγο στους Ματία Σπόλιαριτς, Θωμά Ιωάννου και Ανδρέα Χριστοδούλου, όσον αφορά τις ντόπιες μονάδες.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X